GGNet

Verpleegkundige of GGZ-agoog, Flexbureau

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Diverse locaties
15 februari 2021
1 maart 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Samen met je collegaís bied je patiŽnten specialistische zorg vanuit de visie ĎVan Klacht naar Krachtí. Het terugdringen van chroniciteit en bevorderen van herstel staat daarbij voorop. Je biedt excellente, zoveel mogelijk ambulant gerichte zorg.

Hier ga je werken
GGNet heeft een groot en divers zorgaanbod in de basis- en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen. We bieden 7 x 24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze High Intensive Care-afdelingen (HIC) als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. Maar we hebben ook afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar hoogspecialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Op elke afdeling staan enthousiaste psychiaters klaar om je te begeleiden en te coachen.

Je kunt aan de slag op verschillende afdelingen binnen GGNet. Waar je precies aan de slag gaat, bepalen we in overleg met jou.

Dit ben jij
  • Je bent zelfstandig, creatief en ontwikkelingsgericht
  • Je bent een echte teamspeler die anderen kan inspireren en motiveren
  • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht

Dit bieden we je
  • Je kunt rekenen op een goed salaris (volgens de CAO Geestelijke Gezondheidszorg) en een boeiende en afwisselende functie. In het aantal uren en in - arbeidsvoorwaarden is veel mogelijk. Veel van onze flex-medewerkers vinden uiteindelijk een vaste werkplek met een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anita Bronsvoort, Flexbureau, afdeling Mobiliteit & Ontwikkeling, via 088-933-1160.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Anita Bronsvoort
E-mailadres: