GGNet

Medewerker ICT Helpdesk

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Gelderland
Warnsveld
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo GGNet is een zorginstelling en volop in beweging. Wij verlenen geestelijke gezondheidszorg in het oosten van het land. Daarbij willen we gebruik maken van vernieuwende manieren om zorg te verlenen en verbeteren en chroniciteit te verminderen. Bedrijfsvoering is één van de 3 ondersteunende bedrijfsonderdelen van GGNet (naast Mens & Organisatie en Markt). Eén van de teams van Bedrijfsvoering verzorgt de ICT voor heel GGNet.

Dit ga je doen

Als medewerker ICT van de helpdesk bent je het eerste aanspreekpunt voor gebruikers bij ICT-vragen en problemen. Je onderzoekt en verhelpt eenvoudige storingen eventueel met inschakeling van de leverancier of tweedelijns collega's. Daarnaast installeer je en plaatst je werkplek configuraties, randapparatuur en softwarecomponenten op werkplekken van medewerkers. Je instrueert gebruikers met betrekking tot het gebruik van apparatuur en software en maakt desgewenst geschikte handleidingen om de medewerkers eenvoudig te kunnen ondersteunen. Je doet administratieve taken, zoals configuratiebeheer, versiebeheer en autorisatiebeheer.

Hier ga je werken

GGNet maakt gebruik van een gevirtualiseerde Windows server omgeving. Deze omgeving bevindt zich niet on-premise maar wordt afgenomen als dienst. Op onze locaties wordt gebruik gemaakt van thin cliënts en laptops in combinatie met Citrix. GGNet heeft zijn ICT beheeractiviteiten uitbesteed. Door de outsourcing van deze werkzaamheden is de afdeling service en support het aanspreekpunt voor GGNet-collega's en de verbinding naar onze leverancier. We doen dit met een team van 7 zeer ervaren collega's.

Dit ben jij
  • Heb je een afgeronde ICT-MBO-opleiding en een auto-rijbewijs?
  • Ben je een beginnend ICT’ers met 0 tot 4 jaar werkervaring?
Dan pas je in ons plaatje!

Dit bieden we je
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Werken bij GGNet betekent werken in een dynamische wereld.
De organisatie is continu in ontwikkeling met als missie om een moderne, excellente zorgaanbieder te zijn. Je wordt lid van een enthousiast team van collega’s dat samen de verantwoordelijkheid neemt voor inzet in de zorg.

Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, salaris conform de cao GGZ (startend bij € 1898 en maximaal € 3229,- op basis van 36 uur afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt). Naast 8% vakantiegeld, krijg je een dertiende maand en de mogelijkheid om deels je eigen arbeidsvoorwaarden samen te stellen.

Solliciteren
Interesse in deze functie? Solliciteer dan meteen via onderstaand formulier.

Wil je meer weten? Bel dan met André Boender (manager ICT) via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
T.a.v. Recruitment
E-mailadres: