GGNet

Sociaal psychiatrisch vpk Jongvolwassenen

 • Vacature
 • Parttime baan
HBO
 • Gelderland
Apeldoorn
15 februari 2021
1 maart 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige stel je in samenspraak met regie-behandelaren de juiste diagnose, maak je behandelplannen en voer je deze uit. Je bent zowel ambulant als (poli)klinisch aan het werk. Daarnaast coŲrdineer je de uitvoering van de behandelplannen en bewaak je de kwaliteit van de geleverde zorg. Je deelt jouw specialistische kennis met andere afdelingen/organisaties in de vorm van bijvoorbeeld consultaties en/of presentaties en stimuleer je zelfsturing binnen het team.

Hier ga je werken
GGNet is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in midden- en oost-Gelderland. We hebben een groot en divers behandelaanbod waarmee we onze verschillende doelgroepen bedienen, op meerdere locaties in de regio.

Onze missie is dat Šlle psychiatrische patiŽnten de zorg krijgen die zij nodig hebben om een optimale kwaliteit van leven te bereiken. Dit doen we op drie manieren, kennis toepassen, kennis delen en kennisontwikkeling.

Dit ben jij
 • Je hebt hart voor het vak en deelt de visie van GGNet ĎHerstelgericht werkení
 • Je hebt werkervaring met psychiatrische patiŽnten tot 23 jaar
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van eigen vervoer
 • Je hebt natuurlijk: een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
 • Je brengt positieve energie, wat bijdraagt aan een goede werksfeer en productieve samenwerking
 • Je bent flexibel inzetbaar en wil je ambulant te werk gaan
 • Je bent deskundig en up to date over ontwikkelingen binnen je vakgebied

Dit bieden we je
Je kunt rekenen op een goed salaris (cao GGZ, FWG 55) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract voor 18-32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Enthousiast geworden en wil je deze uitdaging met ons aan gaan?
Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Vincenzo Valenti manager GGNet Jeugd/Jongvolwassenen [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Vincenzo Valenti
E-mailadres: