GGNet

Algemeen arts VGGNet

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Gelderland
Warnsveld
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Wil je leren en bijdragen aan hoe je om moet gaan met een breed scala aan psychiatrische problematiek? Zet jouw kennis in om onze patiŽnten met een licht verstandelijke beperking te helpen!

Dit ga je doen
Je verzorgt de somatische screening van zowel klinische als poliklinische patiŽnten. Daarnaast begeleid je medicatiegebruik en word je regelmatig gevraagd om je medische kennis in te zetten en de somatische problematiek te onderscheiden van de psychiatrische problematiek. Je draagt als medebehandelaar of coŲrdinerend behandelaar bij aan de diagnostiek en behandeling. Je werkt onder supervisie van de psychiaters die laagdrempelig beschikbaar zijn voor overleg.
Je hebt daarnaast contact met netwerkpartners, zoals de huisarts, crisisdienst en de ambulante sector.

Hier ga je werken

Je gaat aan de slag bij VGGNet. VGGNet is een derdelijns voorziening voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische problemen. Onze patiŽnten hebben vaak al meerdere psychiatrische behandelingen achter de rug, zonder voldoende resultaat. Omdat wij tijdens de behandeling nadrukkelijk rekening houden met de verstandelijke beperking en het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van de patiŽnt, durven wij af te wijken van de gebaande paden. Met creativiteit en in nauwe samenwerking samen met de omgeving geven wij onze behandelingen vorm. Door de ontwapenende uitspraken van onze doelgroep en het brede scala aan psychiatrische problematiek, leer jij ook nog eens veel over jezelf.

Dit ben jij
  • Je kunt goed samenwerken in een team
  • Je hebt een toegankelijke houding ten opzichte van patiŽnten en hun omgeving
  • Je bent betrokken bij onze doelgroep en nieuwsgierig naar de psychiatrie
  • Je hebt een academische opleiding tot arts afgerond (inclusief BIG-registratie) eventueel aangevuld met een specialisatie tot AVG-arts
  • Je bent leergierig en wilt je graag ontwikkelen

Dit bieden we je
Als jij hier enthousiast van wordt, hebben we een afwisselende baan voor je in petto met goede arbeidsvoorwaarden. Mocht het aantal uren voor jou te weinig zijn weet dan dat de mogelijkheden om als algemeen arts binnen GGNet te werken talloos zijn. Ga dus rustig het gesprek met ons aan en we vinden samen vast een interessante combinatie van werkzaamheden voor je. Het is wellicht ook leuk om deze baan te combineren met een baan in de VG sector. Dat geeft ook nog eens een leuke kruisbestuiving.

Solliciteren
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op Ester van Beek, manager VGGNet via [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
T.a.v. Recruitment
E-mailadres: