GGNet

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Basis GGZ

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Gelderland
Zevenaar
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige behandel je voornamelijk patiŽnten in de basis GGZ. Je bent medebehandelaar, dus werkt nauw samen met regiebehandelaren: in de basis GGZ zijn dat Verpleegkundig Specialisten. Je behandelt niet alleen, je geeft ook advies, training en coaching. Je stelt de juiste diagnose in samenwerking met de regiebehandelaar, stelt behandelplannen op en voert deze uit (in samenwerking met de hoofdbehandelaar). Ook organiseer en coŲrdineer je de uitvoering van behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van het sociaal-verpleegkundig behandelaanbod.

De focus bij behandeling ligt op verdere stabilisering van de klachten, terugvalpreventie en leren omgaan met beperkingen. Je stelt patiŽnten maximaal in eigen regie en maakt met hen blended behandelplannen: gedeeltelijk gebaseerd op face-to-face contact (individueel/groepen) en gedeeltelijk gebaseerd op e-Healthmodules.

Hier ga je werken
Sinds 2018 is Bas is Dichtbij volop in ontwikkeling om de bggz vorm en inhoud te geven. We werken in zelfsturende teams met het uitgangspunt om op 2 verschillende locaties werkzaam te zijn, zo dicht mogelijk bij de patiŽnt. Deze locaties kunnen variŽren van de bestaande GGNet locaties tot huisartsen- en wijkcentra.
Naast Zevenaar zijn we werkzaam in gemeente Duiven, Montferland en op termijn in Doesburg

Dit ben jij
Je hebt:
 • Een diploma HBO-Verpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG);
 • Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring.

Daarnaast ben je:
 • ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek;
 • in staat om collegaīs enthousiast te maken en mee te nemen in de ontwikkelingen.

En wil je:
 • met e-Health werken en dit verder ontwikkelen;
 • met huisartsen en andere verwijzers samenwerken;
 • op minimaal 2 locaties werken.

Dit bieden we je
Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max Ä 3.832,-). Daarnaast ontvang je een volledige dertiende maand (eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato).Ook kun je als werknemer bij Bas, deels je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via de website van GGNet. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met mevrouw C. Koopmans, Manager, [klik hier voor het telefoonnummer] of Dhr. Edo van Toor, Verpleegkundig Specialist [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
C Koopmans
E-mailadres: