GGNet

Psychiatrisch verpleegkundige

  • Vacature
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Zuthpen
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Je zult als vaste nachtdienst werkzaam zijn voor de verschillende afdelingen. De drie verschillende afdelingen hebben ieder een eigen focus van de behandeling met als uitgangspunten; toename van het vertrouwen in het eigen herstellend vermogen, zowel psychisch als somatisch en minder zorgafhankelijkheid. Tevens wordt er gewerkt aan het versterken van het probleemoplossend vermogen, het terugnemen van verantwoordelijkheid en het accepteren van beperkingen.

In de nachtdiensten worden veelal voorbereidende werkzaamheden voor de volgende dag gedaan. Daarmee draag je bij aan de totstandkoming van het verpleegbeleid en ben je voorwaarde scheppend voor optimale zorgverlening, waarbij naast psychiatrie ook aandacht is voor de somatiek. Daar waar dit plaatsvind begeleid je patiŽnten zelfstandig of in samenwerking met andere disciplines conform het behandelplan. Je intervenieert in crisissituaties, draagt zorg voor een efficiŽnte en effectieve uitvoering van de werkzaamheden en ben je laagdrempelig benaderbaar voor de patiŽnt en eventueel diens betrokken netwerk. Waar mogelijk lever je binnen het verpleegkundig team een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het zorgproces.

Hier ga je werken
Acute Zorg Zutphen is gelegen bij het Gelre Ziekenhuis, locatie Zutphen. De kliniek van Acute Zorg Zutphen bestaat uit een open opnameafdeling voor gemiddeld tot intensieve psychiatrische zorg. Het therapeutisch leefmilieu is erop gericht om structuur, ondersteuning en inzicht te bieden in de ervaren problematiek. Aanvullend worden er diverse deeltijdprogrammaís aangeboden voor zowel klinisch opgenomen als ook ambulante patiŽnten. We streven naar een zo kort mogelijk verblijf wanneer een opname niet voorkomen kan worden, waarbij de patiŽnt zo snel en zo veel als mogelijk weer regie over zijn/haar leven terug krijgt.

Acute Zorg Zutphen heeft een duidelijke focus op het behandelen van stemmingsstoornissen, waaronder (gecompliceerde of ernstige) depressie. Behandeling met behulp van ECT kent dan ook een belangrijke plaats in het behandelaanbod.

Dit ben jij
  • Je hebt een MBO- of HBO-diploma verpleegkunde (inclusief BIG-registratie).
  • Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beÔnvloeden en je kunt de-escalerend werken
  • Je werkt graag in een team en weet je collegaís te versterken, te inspireren en te motiveren
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend, innovatief en gaat alleen voor de hoogste kwaliteit van zorg
  • Je kunt op je eigen handelen en teamprocessen reflecteren
  • Je biedt gastvrije en gepaste zorg aan je patiŽnten en hun naasten, met name in moeilijke situaties
  • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht

Dit bieden we je
We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max Ä 3.229,-). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33% naar rato). Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract . met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag via onderstaand formulier!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de seniorverpleegkundige (Betty van der Wal of Roel Geerts) via het telefoonnummer van het algemeen secretariaat: [klik hier voor het telefoonnummer] of met de Manager Acute Zorg Zutphen, Martijn Lagendijk, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Martijn Lagendijk
E-mailadres: