GGNet

HBO-Verpleegkundige crisisdienst

  • Vacature
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Apeldoorn
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
De werkzaamheden bij de crisisteams zijn onder te verdelen in Triage, crisisbeoordelingen en crisisstabilisatiebehandelingen.

Je triageert alle binnen komende verwijzingen op urgentie. Je intervenieert bij crisissituaties en voert crisisbehandelingen uit. Je geeft consulten en adviezen aan verwijzers en bemiddelt bij opnames en verricht opnamebeoordelingen. Je neemt deel aan behandel- en beleidsbesprekingen. Tijdens diensten verblijf je binnen een straal van 40 km van het werkgebied of ben je in parate dienst.

Hier ga je werken
De Crisisdienst van GGNet biedt spoedeisende hulp voor mensen, van alle leeftijdscategorieën en GGZ-doelgroepen, met psychiatrische en ernstige psychosociale problemen. Naast crisisinterventie bieden we ook crisisstabilisatie en consultatie. De crisisdienst werkt nauw samen met de klinische crisisafdelingen van GGNet.
De crisisdienst biedt en geeft uitvoering aan de 7 x 24 uurs bereikbaarheidsregeling.

Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde diploma en je hebt interesse om de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige te volgen.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de GGZ (bij voorkeur acute psychiatrie)
  • Je bent authentiek, positief ingesteld, zelfstandig en gedreven in je vak.
  • Je bent deskundig en up to date over ontwikkelingen binnen je vakgebied
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je hebt een rijbewijs en bij voorkeur in bezit van eigen vervoer.

Dit bieden we je
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werk- en leeromgeving. Het betreft een overeenkomst voor ± 24 per week. Je kunt rekenen op een goed salaris. De Functie van HBO-verpleegkundige bij de crisisdienst is conform de cao GGZ ingeschaald in FWG 50 (max € 3.571), na het succesvol afronden van de opleiding tot SPV is de inschaling in FWG 55 (max € 4.010). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33% naar rato, gelijk aan een dertiende maand). Je standplaats is Apeldoorn.

Solliciteren
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae via onderstaand formulier.
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met mevrouw Karin Freriks, manager Acute Zorg, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Karin Freriks
E-mailadres: