GGNet

Psychiatrisch verpleegkundige 2, Nachtdienst Scelta

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn
15 februari 2021
1 maart 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Je werkt als verpleegkundige 2 in de nachtdienst van een van de klinische programmaís (Programma 1 of programma 2). Je belangrijkste taak is het bewaren van de nachtrust en de veiligheid in de nacht. Daarnaast verleen je assistentie bij een van de andere afdelingen op het terrein wanneer daar vanwege calamiteiten reden toe is. Tevens zijn er een aantal taken die verricht moeten worden, zoals het uitzetten van medicatie of bijvoorbeeld administratief werk. Hierbij werk je samen met je collega binnen Scelta en verzorg je de overdracht naar de vroege dienst in de ochtend. De klinieken bieden behandeling aan van zondagmiddag tot donderdag aan het einde van de dag. Per afdeling zijn er gemiddeld 24 patiŽnten in huis.

Hier ga je werken
Scelta Apeldoorn biedt hulp aan patiŽnten met persoonlijkheidsproblematiek. Op de afdeling waar de vacature is vindt behandeling plaats in een klinische setting. Daarnaast is er binnen Scelta Apeldoorn ook een deeltijd behandeling en een diagnostiek programma. Het sociotherapeutisch team per kliniek bestaat uit ongeveer 7 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling van 24 patiŽnten.

Scelta is een expertisecentrum voor de behandeling van Persoonlijkheidsproblematiek. Deze behandeling vindt plaats in groepen en als theoretisch referentiekader wordt er gewerkt met DGT en schematherapie.

Dit ben jij
  • Je bent minimaal in het bezit van een diploma MBO-Verpleegkundige en bent als zodanig BIG-geregistreerd
  • Kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep hebben de voorkeur

Dit bieden we je
Wij bieden je functie in een prettige werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 0,68 fte. De werkdagen worden gepland in afstemming met de planner en je collega nachtdienst. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor in eerste instantie de duur van een jaar. De functie is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 45. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33% naar rato).

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Yolanda Huijsmans, manager, via telefoonnummer 088-933-4469.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Yolanda Huijsmans
E-mailadres: