GGNet

Psychiatrisch verpleegkundige 2

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn
15 februari 2021
1 april 2021

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Samen met je collegaís voer je diverse verpleegkundige werkzaamheden uit. Binnen De Buurse in Apeldoorn werk je zowel op de Intensieve Vervolgbehandeling (IVB) als op de High Intensive Care (HIC). Op de HIC kun jij, vanuit de laatste ontwikkelingen in de ggz, een bijdrage leveren aan het herstel van de patiŽnten en weet je samen met je collegaís een sfeer te creŽren die bijdraagt aan het herstel van de patiŽnt en een positieve werksfeer op de afdeling. Het werken op een HIC is uitdagend, vernieuwend en dynamisch. Zorg bij De Buurse betekent zorgen dat onze patiŽnten zo lang mogelijk optimaal functioneren. Daartoe weet je hen te stimuleren en te motiveren. Je stelt diagnoses en maakt behandelplannen. Je bent de persoonlijk begeleider van je patiŽnten, voor wie je de zorg coŲrdineert. Ook onderhoud je contact met het patiŽntsysteem. Daarnaast draag je bij aan ontwikkeling, onder meer door deel te nemen aan overleggen en commissies en door stagiairs te begeleiden. Verder zorg je voor een goede werkoverdracht en rapporteer je problemen en bijzonderheden.

Hier ga je werken
De Buurse is een afdeling voor intensieve vervolgbehandeling, waar zeer kwetsbare patiŽnten met een intensievere behoefte aan zorg klinisch worden behandeld. Professionele zorg voor de complexe psychiatrische patiŽnt, met meestal ook verstandelijke beperkingen in combinatie met middelenmisbruik, is onze specialiteit. We gaan uit van herstelgerichte zorg en autonomie van de patiŽnt. We bieden zorg op maat. PatiŽnten hebben naar eigen behoefte, voorkeuren en mogelijkheden een dagprogramma. Zowel in groepsverband als individueel. Het team bestaat voornamelijk uit verpleegkundigen en agogen. Wij houden rekening met jouw ervaring om je op de juiste plek (IVB of HIC) in te laten stromen, zodat je kunt groeien als professional. Jij brengt een open blik mee en bent bereid om out of the box te denken.

Dit ben jij
-Je hebt een MBO- of HBO-diploma verpleegkunde (inclusief BIG-registratie).
 • Je hebt ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, bij voorkeur met het werken binnen een gedwongen kader
 • Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beÔnvloeden en je kunt de-escalerend werken
 • Je werkt graag in een team en weet je collegaís te versterken, te inspireren en te motiveren
 • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend, innovatief en gaat alleen voor de hoogste kwaliteit van zorg
 • Je kunt op je eigen handelen en teamprocessen reflecteren
 • Je biedt gastvrije en gepaste zorg aan je patiŽnten en hun naasten, met name in moeilijke situaties
 • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht

Dit bieden we je
We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max Ä 3.229,-) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract . met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Remco Uenk, manager Acute Zorg Apeldoorn, via telefoonnummer 088-933-4866.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Remco Uenk
E-mailadres: