Santé Partners

Sociaal werker / opbouwwerker | Mikado - Duiven

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Duiven
25 februari 2021

Details van de functie

Logo Stichting Mikado is een brede welzijnsorganisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Wij bieden een grote diversiteit aan projecten diensten voor mensen in alle leeftijden. Ons doel? Zorgen mensen meedoen en zelfredzaam zijn. Dit doen wij vanuit de vraag van de inwoner. Samen zorgen we voor een mooiere & inclusieve samenleving.
Stichting Mikado is een brede welzijnsorganisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Wij bieden een grote diversiteit aan projecten diensten voor mensen in alle leeftijden. Ons doel? Zorgen mensen meedoen en zelfredzaam zijn. Dit doen wij vanuit de vraag van de inwoner. Samen zorgen we voor een mooiere & inclusieve samenleving.
Sociaal werker / opbouwwerker
Uren: 24 uur per week
Sociaal werker / opbouwwerker

Jouw werkzaamheden….
Jouw werkzaamheden….
Bestaan uit het stimuleren en begeleiden van bewonersinitiatieven die bijdragen aan leefbare buurten, wijken en kernen. Het verbinden van bewoners onderling en bewoners met instanties of partners en het stimuleren van actieve participatie van bewoners in diverse levensgebieden als wonen, werken, gezondheid, zorg, cultuur, politiek, onderwijs, educatie en integratie.
Herken jij jezelf hierin?
Herken jij jezelf hierin?
  • Je hebt passie, enthousiasme, doorzettingsvermogen, humor en een hands-on mentaliteit.
  • Je kan snel kan schakelen en bent flexibel ingesteld.
  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken in wijken en de ABCD-aanpak.
  • Je hebt redactionele vaardigheden voor p.r. en affiniteit met sociale media.
  • Je hebt gevoel voor politieke ontwikkelingen.
Je hebt passie, enthousiasme, doorzettingsvermogen, humor en een hands-on mentaliteit.
Je kan snel kan schakelen en bent flexibel ingesteld.
Je hebt een relevante Hbo-opleiding.
Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken in wijken en de ABCD-aanpak.
Je hebt redactionele vaardigheden voor p.r. en affiniteit met sociale media.
Je hebt gevoel voor politieke ontwikkelingen.
Wij bieden jou
Wij bieden jou

Een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
Een inspirerende werkomgeving midden in de samenleving.
Een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging.
Enthousiaste en veelzijdige collega’s.
Inschaling CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening(schaal 8), minimaal € 2.544, maximaal € 3.624.

Tot slot bieden we jou volop kansen je te ontwikkelen/ scholingsmogelijkheden vanuit de overkoepelende organisatie Santé Partners.
Informatie en solliciteren?
Informatie en solliciteren?
Word jij onze nieuwe praktische & enthousiaste opbouwwerker? Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. Voor meer informatie omtrent de sollicitatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur een WhatsApp bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mailen mag ook! Stuur in dat geval een mail naar [stuur een e-mail]. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met José Verlaan [klik hier voor het telefoonnummer] . De vacature staat open tot 1 maart 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 maart 2021. Voor meer informatie kun je onze website ( www.mikado-welzijn.nl) bezoeken.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.
Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we daarom een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we daarom een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners