Vermaat Servicekantoor BV

Horeca medewerker - Day minimarkt

Details van de functie

Logo Hey horecatalent! Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische (bij)baan? Kom ons enthousiaste team bij Day minimarkt ondersteunen, waar persoonlijke aandacht voor elkaar en onze gasten centraal staat. Al zin om aan de slag te gaan?

werkplek

Day minimarkt is het nieuwste concept van Vermaat en is gevestigd in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Onze gasten kunnen hier terecht voor een heerlijke kop koffie tot een pluche beer en uiteraard voor één van onze heerlijke Day producten.

team

Ons kleine en gezellige team bestaat uit 5 collega?s. Wij gaan voor kwaliteit, flexibiliteit en bovenal gastvrijheid. Samen overtreffen wij de verwachtingen van onze gasten, door persoonlijke aandacht. Met een beetje extra aandacht maken wij het verschil voor de gast.

wistjedat

Vermaat ooit begonnen is in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein? We zijn trots dat we 43 jaar later hier ons eerste Day minimarkt konden openen.

ziekenhuizen

Werk je in een ziekenhuis, dan kun je echt iets betekenen voor de gasten. Je doet net dat beetje extra voor de gasten, die daar niet vaak voor hun plezier komen. Een praktisch voordeel; ziekenhuizen hebben ruime openingstijden waardoor jij flexibele werktijden hebt. En wil je switchen van locatie? Geen probleem! Met 400 horecalocaties zijn er genoeg mogelijkheden.

Jouw collega over werken in een ziekenhuisJouw werkdag als horecamedewerker

?Morning!? Je kletst even met je collega?s bij en maakt je klaar voor een nieuwe werkdag. Je hebt goed geslapen en daardoor lekker veel energie. Je bent weer met van alles bezig om te zorgen dat het de gasten aan niks ontbreekt. Eerst help je met het aanvullen van producten. Het wordt wat drukker, je collega vraagt of je wilt bijspringen achter de kassa. Je helpt de gasten super gastvrij en maakt af en toe ook een gezellig praatje met ze. Het is jouw persoonlijke touch als horecamedewerker die het verschil maakt. Tussendoor maak je nog overheerlijke koffies voor een van onze gasten. Aan het eind van de dag help je weer met bijvullen van producten zodat de winkel er weer piekfijn uitziet voor morgen. Jouw werkdag is weer compleet!

Jouw ingrediënten

  • Het liefst heb je al vergelijkbare werkervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Wij leren jou graag de kneepjes van het vak!
  • Jij zet altijd net dat extra stapje en bent gemotiveerd om meer te leren over de horeca en Day.
  • Jij bent blij als onze gasten met een grote glimlach weglopen.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Jij bent multi-inzetbaar en vind het leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren.
  • Jij bent flexibel inzetbaar en vind het geen probleem om af en toe in het weekend te werken.

Jouw pakket

Uren per week:
12
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV