Nouryon

Productietechnoloog

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Hengelo
27 februari 2021

Details van de functie

Logo Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent creatief, oplossingsgericht en denkt graag out-of-the box. Je hebt als technoloog een achtergrond in de food en/of chemie en staat open voor een nieuwe uitdaging als tweede of derde stap in je carriere?! Dan hebben wij een leuke nieuwe uitdaging voor jou beschikbaar.

Productietechnoloog Salt Specialties
Fulltime, Hengelo
Salaris: 3.500 - 5.000 euro bruto per maand

Jouw uitdaging als Productietechnoloog
In deze functie sta jij midden in de operatie en fungeer je als dé technisch expert van de plant.
Je draagt bij aan de beheersbaarheid, continuering van de processen en voedselveiligheid.
De uitdaging in deze functie zit in de verschillende aspecten van de positie. Het is een gevarieerde baan, waarbij je het ene moment bezig bent met veiligheidsstudies en het andere moment met troubleshooting. Je overziet het gehele proces, kan goed analyseren en de impact van beslissingen snel overzien en op waarde schatten.
• In geval van calamiteiten, ben je betrokken bij veilige bijsturing van het proces.
• Je neemt samen met jouw collega’s ook de leiding in het initiëren van verbeterprojecten waarbij je fungeert als schakel tussen je collega’s van Marketing & Sales, Productie, Planning en Maintenance.
• Je coordineert Management of Change processes in de plant;
• Je geeft trainingen en presentaties om verandering in de organisatie te faciliteren.

Nouryon Salt Specialties
Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutfabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale. Op duurzame wijze wordt zout gewonnen door middel van oplosmijnbouw uit zoutlagen op een diepte van 400 tot 500 meter in de Twentse bodem. Het zout wordt gezuiverd en geschikt gemaakt voor verschillenden toepassingen in de chemische industrie, voor gladheids-bestrijding, waterontharding, likstenen en voor vele soorten consumptiezout.

Dit kun jij van ons verwachten
In deze positie heb je een redelijke grote mate van vrijheid. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te helpen aan procesverbeteringen. Het is een gevarieerde job, waarbij je de afwisseling hebt tussen kantoor en fabriek. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
• Vast contract met twee maanden proeftijd.
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 45.750 - 65.500 per jaar;
• 35 vakantie- en verlofdagen;
• Interessante bonusregeling;
• Uitstekende pensioenregeling.

Heb jij het in huis?
Je bent doel- en oplossingsgericht. Je kunt jouw processen goed van waarde inschatten. Daarnaast werk je graag zelfstandig, maar kun je indien nodig ook goed samenwerken. Je communiceert makkelijk met alle lagen en disciplines in de organisatie, je bent hands-on en tot slot breng je de volgende punten mee:
• Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding Chemische Technologie, Verpakkings- of Levensmiddelentechnologie, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een aanverwante richting.
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een food (FMCG), feed of chemische omgeving.
• Je hebt kennis van fabricageprocessen voor food en feed producten en de daaraan verbonden eisen m.b.t. voedselveiligheid (HACCP) en GMP+ is een pre.
• Je hebt enige kennis en ervaring met continue verbeteren (5S, TPM, Lean 6σ).
• Je hebt een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als in rapportages en presentaties.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Productietechnoloog?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon