Nouryon

Procestechnoloog

Details van de functie

Logo Kun jij een verschil maken? Ben je creatief, oplossingsgericht en denk je graag out-of-the box? Kun je goed met mensen van allerlei niveaus overweg? Ben je technoloog met een achtergrond in de food, farmacie en/of chemie? Dan hebben wij een fantastische nieuwe uitdaging voor jou beschikbaar.

Procestechnoloog
Fulltime, Hengelo
Salaris: 3.500 - 5.000 euro bruto per maand

Jouw uitdaging
In deze functie sta jij midden in de dynamische operatie en fungeer je als dť technisch expert van de plant. Je draagt bij aan de beheersbaarheid, continuering van de processen en voedselveiligheid. De uitdaging in deze functie zit in de verschillende aspecten van de positie. Het is een gevarieerde en dynamische baan, waarbij je het ene moment bezig bent met recepturen en het andere moment met troubleshooting in de fabriek. Je overziet het gehele proces, kan goed analyseren en de impact van beslissingen snel overzien en op waarde schatten.
• In geval van calamiteiten ben je betrokken bij veilige bijsturing van het proces.
• Je neemt de leiding in het initiŽren van verbeterprojecten waarbij je fungeert als schakel tussen je collega’s van Marketing & Sales, Productie, Planning en Maintenance.
• Je fungeert als schakel tussen Marketing, R&D, productie en logistiek, engineering en maintenance.
• Je coŲrdineert Management of Change processen in de plant.
• Je geeft trainingen en presentaties om verandering in de organisatie te faciliteren.

Salt Specialties in Hengelo
Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutspecialiteitenfabrieken ter wereld: de Salt Specialties plant. In deze fabriek worden meer dan 300 verschillende zoutspecialiteiten geproduceerd voor de segmenten Voeding, Detailhandel, Waterbehandeling, Landbouw en Diervoeder. Deze producten worden onder onze sterke merknamen verkocht en zijn ook in ieders huishouden te vinden, zoals JOZO, Broxo en Broxomatic.

Nouryon heeft een overeenkomst gesloten voor de verkoop van het bedrijfsonderdeel Salt Specialties aan het Franse bedrijf Groupe Salins. Deze verkoop heeft betrekking op de Salt Specialties fabrieken op onze sites in Hengelo, Mariager en Gothenborg en alle Salt Specialties merken. Deze transactie zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 worden afgesloten.

Dit kun jij van ons verwachten

Wij Bieden Naast De Volgende Arbeidsvoorwaarden Ook Nog Interessante Doorgroeimogelijkheden Op De Langere Termijn!

In deze positie heb je een redelijke grote mate van vrijheid. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te helpen aan procesverbeteringen. Het is een gevarieerde job, waarbij je de afwisseling hebt tussen kantoor en fabriek.
• Vast contract met twee maanden proeftijd.
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 45.750 - 65.500 per jaar;
• 35 vakantie- en verlofdagen;
• Interessante bonusregeling;
• Uitstekende pensioenregeling.

Heb jij het in huis?
Je communiceert makkelijk met alle lagen en disciplines in de organisatie, je bent hands-on en tot slot breng je de volgende punten mee.
Je bent resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig, een teamplayer, coachend, besluitvaardig, ondernemend, analytisch, vernieuwend en zeer gedreven. Je creŽert vooruitgang, altijd gericht op de groei van mensen en het bedrijf.
• Je hebt een HBO/WO opleiding Chemische Technologie, Biotechnologie, Verpakkings- of Levensmiddelentechnologie, Werktuigbouwkunde of bijvoorbeeld Mechatronica.
• Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in een food (FMCG), feed, farma of chemische omgeving.
• Je hebt kennis van fabricageprocessen voor food en feed producten en de daaraan verbonden eisen m.b.t. voedselveiligheid (HACCP) en GMP+ is een pre.
• Je hebt enige kennis en ervaring met continue verbeteren (5S, TPM, Lean 6σ).
• Je hebt een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als in rapportages en presentaties, en in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Procestechnoloog?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon