Vermaat Servicekantoor BV

Horeca manager

Details van de functie

Logo Hey ondernemer! Wil jij een stempel drukken op jouw team en op de locatie en ook nog eens operationeel meewerken op de vloer? Dan is deze rol bij WTC Utrecht echt iets voor jou! Kom op kantoortijden bij ons werken en maak een mooie totaalbeleving voor onze gasten, jezelf en je team. Eťn ding is zeker; bij ons kun je jezelf zijn, lekker ondernemen, impact maken, plezier hebben en professioneel groeien. Wij lopen warm voor jou!

werkplek

Een sfeervolle plek waar je goed en gezond kunt eten en drinken in onze stijlvolle espressobar en moderne bedrijfsrestaurant; dat is WTC Utrecht. Het restaurant is een inspirerende omgeving die geschikt is als ontmoetingsplek, vergader-, of ontspanningsruimte. Elke dag verzorgen we een lunchbuffet met dagverse producten. De espressobar is open vanaf 08.00 uur en het restaurant van 11.30 tot 14.30 uur.

team

Enthousiasme en gastvrijheid zijn de juiste woorden om het team van WTC Utrecht te omschrijven. Als team verzorgen we naast een heerlijke lunch en koffies ook diverse events. Samen met vijf andere collega?s zorg jij iedere dag weer voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

wistjedat

Wist je dat deze locatie voor iedereen toegankelijk is? Het is een ideale plek om te werken en je hebt nog eens een prachtig uitzicht op het jaarbeursplein.

bedrijfshoreca

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privťleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.

Jouw collega over werken in de bedrijfshorecaJouw functie als horecamanager

Maak van je locatie jouw toko! Dat is waar het om draait als horecamanager bij Vermaat. Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid. En hier komt veel bij kijken. Zo heb je operationele, financiŽle, commerciŽle ťn personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende skills en ondernemersmentaliteit zowel mee te draaien in de operatie als dat je jouw team aanstuurt.

Maar dat is niet alles. Je besteedt ook veel tijd aan het bedenken ťn implementeren van nieuwe ideeŽn. Om de gastbeleving te verbeteren, het menu te vernieuwen, extra gasten te genereren of de opdrachtgever van de locatie te verrassen. Hier sta je niet alleen voor. Jouw Regiomanager is je directe business partner en ook de collega?s op ons Servicekantoor staan altijd voor je klaar.

Jouw ingrediŽnten

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding.
  • Je bent geen groentje meer, dat kan ook niet, want je draagt een grote verantwoordelijkheid. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de horecasector in een leidinggevende rol.
  • Je bent creatief en weet als geen ander nieuwe ideeŽn te bedenken.
  • Liefde gaat door de maag als het om (gezond) eten & drinken gaat.
  • Jij blinkt uit op commercieel en financieel vlak en weet als geen ander hoe je een team aanstuurt.
  • Je bent een ondernemer in hart en nieren, jouw eigen zaak past helemaal bij jouw ambitie.

Jouw pakket

Uren per week:
40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV