CAG Groep

Inspecteur Veiligheid Woningen

 • Vacature
MBO
 • Alle provincies
Reeuwijk, Gouda
22 februari 2021
14 maart 2021

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de mogelijkheid hebt verder opgeleid te worden? En wil jij meebouwen aan ons groeiende bedrijf?
Lees dan snel verder!

Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte collega en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van veiligheidskeuringen van woningen?


Dit ben jij
Als inspecteur ben jij een echt pietje precies: je kent de regels en richtlijnen en weet deze ook praktisch toe te passen in de woningen waar je komt voor inspecteur. Met jouw opgewekte maar nauwkeurige insteek bezoek jij in opdracht van woningcorporaties de (leegstaande) woningen om na te gaan of de gas- water- en elektra-installaties veilig zijn voor bewoning. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot EPA-W adviseur zodat je naast keuringen ook energie labels van de woningen mag afgeven. Je bent trots op je vak en op je expertise en met reden: door jouw keuringen kunnen bewoners er van op aan dat ze veilig wonen. Je gaat zelfstandig op pad maar werkt nauw samen met je collega-inspecteurs zodat je jezelf kunt ontwikkelen maar ook anderen kunt helpen ontwikkelen in hun vak. Teamwork vind je belangrijk en wij ook!

Zo ziet je dag eruit
Jouw dag begint bij wooncomplex: je hebt hier twee woningkeuringen staan. Je meldt je bij de technisch beheerder van het complex en legt uit wat je komt doen. Nadat je de juiste sleutels in ontvangst hebt genomen start je bij de eerste woning. Je gaat op zoek naar de meterkast met de installaties en legt je meetapparatuur klaar. Op basis van de NEN3140 richtlijn beoordeel je de elektrische installatie. Deze voldoet aan alle eisen en je vinkt de checklist af. Hetzelfde doe je voor de gas- en water installaties. Deze woning is op alle punt goedgekeurd en veilig voor de nieuwe bewoner. Je rond het rapport direct af op je tablet en gaat door naar de volgende woning. Hier moet je op basis van de richtlijnen de elektrische installatie afkeuren: deze moet eerst aangepast worden door de aannemer voordat de woning bewoond mag worden. Je schrijft een helder advies voor de woningcorporatie, rond de keuring verder af en levert de sleutels weer in bij de technisch beheerder.
Door naar de volgende keuringen een paar straten verderop. Ondertussen wordt je gebeld door de aannemer met wat vragen over je rapportage. Je licht je conclusie toe zodat de aannemer de juiste aanpassingen kan doen. Nadat je de andere keuringen hebt afgerond rijd je naar huis om daar je laatste administratieve zaken af te ronden. Je dag zit erop!

Waarom dit (n)iets voor jou is:
 • Je hebt een MBO opleiding in de richting van elektrotechniek.
 • Een vakdiploma op gebied van NEN3140 en/of EPA-W is een pré. Daarnaast werkt CAG met de volgende normeringen: BRL-K14015, NEN1006, NEN1078 en NEN1010.
 • Je bent in het bezit van een VCA-diploma (of bereid deze te halen), rijbewijs en een VOG aanvragen is geen bezwaar;
 • Jouw bijnaam is pietje precies en gaat graag nauwkeurig te werk! ;
 • Je houdt van afwisselende omgevingen. De hele week achter een computer zitten past niet bij jou!
 • Contact met klanten ga je het liefst uit de weg;
 • Je vindt het verschrikkelijk om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je voelt je niet op je gemak als schakel tussen opdrachtgever en CAG.

Dit verdien jij
Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe werknemer!
Naast een uitdagende functie op unieke locaties bieden wij jouw daarom een salaris dat aansluit bij wat jouw collega’s in de branche verdienen en hebben we goede secundaire voorwaarden:
 • 26 vakantiedagen en daar bovenop 3 bonus malusdagen;
 • Pensioenregeling;
 • Bedrijfsauto;
 • Telefoon;
 • Tablet;
 • Landelijke bedrijfsfitness;
 • Mogelijkheid tot verdere opleiding en training binnen onze eigen CAG Academy.

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een professioneel team dat van resultaten houdt. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.
Zo zorgen we niet alleen voor gezondere gebouwen, maar ook voor een gezonde geest. Jouw groei vinden wij belangrijk!

Solliciteer direct!
Wij houden van snel schakelen. Kom bij ons langs voor een kop koffie en ontmoet ons vakkundige, gedreven en enthousiaste team! Is er een klik? Dan pakken we door. Stuur jouw (korte) motivatie en CV naar onze HR-afdeling: [stuur een e-mail]. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je vragen? Stuur een mailtje of bel [klik hier voor het telefoonnummer] .

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Judith Hoogbruin
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door CAG Groep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.