CAG Groep

Inspecteur Keerkleppen

 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Alle provincies
Reeuwijk, Gouda
22 februari 2021
1 maart 2021

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de mogelijkheid hebt verder opgeleid te worden?
Lees dan snel verder!
Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte collega en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied wat drinkwaterkwaliteit en - installaties?

Dit ben jij
Als inspecteur keerkleppen heb jij een echte hands-on mentaliteit: jij draait je handen niet om voor testen van de tientallen keerkleppen die zich in de drinkwaterinstallaties bevinden. Door jouw inspecties draag je er zorg voor dat de keerkleppen perfect functioneren en het vervuilde water niet terug kan stromen naar het schone drinkwater. Daarnaast rapporteer je in onze applicatie de keerkleppen die afgekeurd zijn en vervangen moeten worden.
Met jouw klantgerichte en opgewekte insteek bezoek jij de locaties van onze opdrachtgevers om je werk te doen. Je bent trots op je vak en met reden: door jouw inzet wordt het risico op legionellagroei in de leidingen van bijvoorbeeld ziekenhuizen en kinderdagverblijven drastisch verminderd. Daarnaast neem je op basis van een beheerplan periodiek watermonsters waarmee we de waterkwaliteit blijven controleren. Je bent hiermee een belangrijke schakel in onze dienstverlening: door de inzet van jou en je collega's draag je elke dag samen bij aan gezond drinkwater.
Teamwork vind je belangrijk en wij ook!

Zo ziet je dag eruit
Jouw dag begint bij een groot zorgcomplex: je meldt je bij de technisch manager van deze locatie en je legt uit wat je komt doen. Voor het inspecteren van de keerkleppen moet het water afgesloten worden: je informeert eerst iedereen en draait de hoofdkraan dicht. Vervolgens ga je op basis van de overzichten in onze applicatie aan het werk: met de keerkleptester test je de tegendruk van de keerklep en registreert deze in de applicatie. Ook meld je of de keerklep nog voldoende functioneert of dat je deze af moet keuren. Uiteraard draag je er zorg voor dat de bewoners zo kort mogelijk hinder ondervinden van jouw aanwezigheid.
In overleg met de technisch manager van CAG neem je ook nog een aantal watermonsters: men moet er immers van op aan kunnen dat het drinkwater schoon is. Als je de watermonsters volgens de protocollen hebt veiliggesteld en opgeborgen is het tijd voor je volgende klus.

In de middag wordt je door een collega verder opgeleid in het testen van keerkleppen. Een mooie kans om jezelf technisch verder te ontwikkelen. Nadat jullie gezamenlijk de keerkleppen in een groot kantoorpand hebben nagelopen is het werk bijna gedaan. Je rijdt op de terugweg nog langs het depot om je watermonsters af te geven voor verdere analyse.
Je dag zit erop!

Waarom dit iets voor jou is:
 • Je hebt een MBO opleiding bij voorkeur in een technische richting. Daarnaast ben je gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen binnen de functie.
 • Je bent in het bezig van een VCA-diploma (of bereid deze te halen), rijbewijs en een VOG aanvragen is geen bezwaar
 • Jouw bijnaam is pietje precies en gaat graag nauwkeurig te werk!
 • Je houdt van afwisselende omgevingen. De hele week achter een computer zitten past niet bij jou!

Dit verdien jij
Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe werknemer!
Naast een uitdagende functie op unieke locaties bieden wij jouw daarom een salaris dat aansluit bij wat jouw collega’s in de branche verdienen en hebben we goede secundaire voorwaarden:
 • 26 vakantiedagen en daar bovenop 3 bonus malusdagen
 • Pensioenregeling;
 • Bedrijfsauto;
 • Telefoon;
 • Tablet;
 • Mogelijkheid tot collectieve korting op diverse verzekeringen;
 • p-Mogelijkheid tot verdere opleiding en training binnen onze eigen CAG Academy.

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een professioneel team dat van resultaten houdt. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.
Zo zorgen we niet alleen voor gezondere gebouwen, maar ook voor een gezonde geest. Jouw groei vinden wij belangrijk!

Solliciteer direct!
Wij houden van snel schakelen. Kom bij ons langs voor een kop koffie en ontmoet ons vakkundige, gedreven en enthousiaste team! Is er een klik? Dan pakken we door.
Stuur jouw (korte) motivatie en CV naar onze HR-afdeling: [stuur een e-mail]. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je vragen? Stuur een mailtje of bel [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Judith Hoogbruin
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door CAG Groep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.