Vermaat Servicekantoor BV

Floormanager - Noordwest ziekenhuisgroep

Details van de functie

Logo Hey operationeel leidinggevende! Jouw eigen stempel drukken op jouw team en locatie? Kom bij ons werken en lever een mooie bijdrage aan de totale gastbeleving. Op deze locatie kun je jezelf zijn, lekker ondernemen, impact maken, gasten dat extra steuntje in de rug geven en professioneel groeien. Jij pakt de uitdaging aan.

Het bezoekersrestaurant met winkel is de huiskamer van het Noordwestziekenhuis in Alkmaar. Bezoekers, medewerkers en patiŽnten kunnen hier terecht voor heerlijke koffies, vers belegde broodjes of warme maaltijden. Door de warme sfeer in dit restaurant kunnen gasten zich heel even uit de ziekenhuissfeer onttrekken. Het restaurant is elke dag open van 07:30 tot 20:00 uur.

Ons team bestaat uit gedreven collega?s die samen zorgen voor de ultieme gastvrije beleving. Wij hebben een gezonde mix die gaat van collega?s met ruime ervaring tot leerlingen. Bovenal zijn wij een hecht team waarin samenwerken, gastvrijheid en gezelligheid de rode draad vormen. Onze floormanagers leiden de dagelijkse operatie, en sturen ons aan waar nodig.

Wist je dat Noordwest Ziekenhuisgroep een topklinisch ziekenhuis is? Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd. PatiŽnten komen naar Noordwest voor onder andere de behandeling van hoofd-halskanker, radiotherapie, traumatologie en voor neurochirurgische ingrepen.

Werk je in een ziekenhuis, dan kun je echt iets betekenen voor de gasten. Je doet net dat beetje extra voor de gasten, die daar niet vaak voor hun plezier komen. Een praktisch voordeel; ziekenhuizen hebben ruime openingstijden waardoor jij flexibele werktijden hebt. En wil je switchen van locatie? Geen probleem! Met 400 horecalocaties zijn er genoeg mogelijkheden.

Jouw collega over werken in een ziekenhuisJouw functie als floormanager

Een gemotiveerd en gastvrij team, een fijne omgeving waar men zich 'thuis voelt' en een lekker en gezond assortiment. Dat is wat een gast in het ziekenhuis ervaart als jij aan het werk bent. Als rechterhand van de horecamanager zet jij je in om elke gast alsnog een fijne beleving te geven, want veel mensen komen hier niet voor hun plezier. Als floormanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team ťn voor je gasten. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Je steekt natuurlijk ook zelf je handen uit de mouwen op de vloer.

Jouw visie
Als trotse meewerkend voorman/voorvrouw zorg je ervoor dat jouw visie op goed gastheerschap en gastvrijheid in de praktijk wordt gebracht door het team. Naast je werk op de vloer assisteer jij de Horeca Manager bij de administratie, bestellingen en roosters. Ook denk je mee over acties om meer gasten te genereren, vaste gasten te verrassen, het assortiment te verbeteren of de gastbeleving naar een nog hoger plan te tillen. Kortom: je leert alle facetten van het runnen van een eigen horeca onderneming kennen. En dat is natuurlijk heel interessant voor jouw toekomst.

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt enkele jaren (leidinggevende) ervaring in de in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten en je ontwikkelen op in een leidinggevende functie.
 • Leidinggeven en collega's enthousiasmeren zit in jouw natuur.
 • Iemand zijn dag net een beetje beter maken; werken in een ziekenhuis past bij jou.
 • Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
32
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV