Consolid

Parttime CE Chauffeur diepvrieslogistiek in Tilburg

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met een geldig CE Rijbewijs. Het gaat om een parttime functie waarbij meer van je wordt gevraagd dan enkel goed kunnen rijden. Dus ben jij op zoek naar een aanvulling op jouw huidige werkweek óf ben jij bewust op zoek naar een parttime baan? Lees dan zeker verder!

Je lading bestaat uit diepvries producten die bezorgd moeten worden bij de filialen van de Albert Heijn. Het is hierbij belangrijk dat je accuraat en secuur werkt. Dit omdat er door een kleine inschattingsfout mogelijk en hele lading afgeschreven kan worden.

Per filiaal gaat het om 2 tot 3 rolcontainers die je gaat lossen. Zodra de rolcontainers van de laadklep af zijn, zal het personeel van de Albert Heijn het verder van je overnemen. Bij het lossen dien je altijd de temperatuur op te meten en deze te noteren. Mocht er onverhoopt wat tegen zitten onderweg of bij een filiaal is het belangrijk dat je dit direct doorgeeft aan de planning.

Bij deze ritten start je vroeg in de ochtend (03.00 uur op zijn vroegst). Dit betekend dat je ook weer op tijd klaar bent en kan gaan genieten van je dag. Je kan dit werk al vanaf 1 beschikbare dag per week uitvoeren. Er wordt 7 dagen per week gewerkt, dus ook in het weekend werken (inclusief toeslagen) is mogelijk.

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk voordat iemand anders je voor is! Je kan ons ook een whatsapp bericht sturen op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
Een parttime functie als vrachtwagenchauffeur CE;
Bruto uurloon ?15,36;
8,33% Vakantiegeld;
25 Vakantiedagen (op basis van 40 uur);
Gratis nascholing Code 95;
Een afwisselende en uitdagende functie;
Goede pensioenregeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid