Quoratio Groep

Traineeship Uitkeringsadministratie

  • Fulltime baan
HBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
1 maart 2021

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving

Binnen no-time sta jij klaar als Financieel Medewerker Uitkeringsadministratie. De complexe administratieve processen vormen de ruggengraat van de dienstverlening aan burgers en inwoners. We werken samen aan administratieve lastenverlichting met als uitgangspunt bij te dragen aan sociale zekerheid. Met echte aandacht en een heldere kijk op de inhoud, helpen wij in de uitvoering en leggen wij de verbinding tussen afdelingen. En zo maak jij impact!
Je gaat aan het werk binnen een dynamisch vakgebied. Als Professional binnen de uitkeringsadministratie ben jij dagelijks bezig met het uitvoeren van wet- en regelgeving en het lokale beleid die o.a. voortvloeien uit de actuele regelingen als de TONK en de Tozo:
- Het tijdig en juist uitbetalen van uitkeringen aan burgers;

- Het adviseren van Consulenten;

- Het verwerken van informatie uit onderzoeken;

- Het verstrekken van informatie aan externen;

- Het maken van herberekeningen;

- Het verwerken van mutaties;

- Het controleren en verwerken van inkomstenverklaringen;

- Het aan- en afmaken van debiteuren/uitkeringsdossiers;

- Uitvoeren derdenbeslag.

Met het Traineeship Uitkeringsadministratie ben je klaar voor de toekomst en ben je maatschappelijk betrokken. Je zorgt ervoor dat de uitkeringen worden uitgekeerd. Je maakt berekeningen, verwerkt beslagleggingen en gaat op onderzoek uit op basis van de signalen die je om je heen hoort en ziet. Je ondersteunt de Inkomensconsulent en je weet als geen ander dat dit een verantwoordelijke job is waar integriteit hoog in het vaandel staat. Je werkt immers met de uitkeringen van vaak kwetsbare burgers die de hulp nodig hebben. Jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen de ondersteuning krijgt waar hij of zij recht op heeft. Naast onze bestaande domeinen HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control voeg jij je dus toe aan het team van Sociaal Domein & Uitkeringen. Je maakt verschil op de administratieve organisatie bij gemeenten, Sociale Diensten en Uitvoeringsorganisaties zoals de SVB.

Functieomschrijving
Van ons mag je verwachten dat wij jouw ontwikkeling centraal stellen. Wij gaan voor die lange termijn-relatie waar jij op hebt gewacht. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en we gaan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.
- Een 1-jarig traineeship waarin wij je alles leren om aan de slag te gaan binnen het Sociaal Domein & de Uitkeringsadministratie;

- Een bruto salaris van EUR2.250,- op basis van 40 uur met groeiperspectief;

- Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij begeleid door jouw eigen Talent Development Manager;

- Opleidingen en trainingen met erkende certificaten en toegang tot ons online leerplatform Quoratio Campus;

- 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw;

- Je doet direct veel werkervaring bij één van onze partners, in opdrachten die aansluiten bij jouw ambities; dat kost je anders járen!;

- Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega's.

Zet nu die volgende stap in je carrière!
Elk Traineeship heeft maar een beperkt aantal plekken, wij zoeken voor dit traineeship 30 nieuwe collega's in 30 dagen! Wil jij daar één van zijn? Druk op de knop 'Solliciteren' en laat zien wat jij in je mars hebt! Ik zorg dat ik binnen twee dagen contact met je opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op.
Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden of vraag het aan onze chatbot Qwenn!

Functie-eisen
- HBO werk- en denkniveau, jouw HBO hoeft niet afgerond te zijn maar je hebt wel een HAVO of VWO diploma. Een afgeronde MBO4 opleiding mag ook;

- Idealiter heb je een van de volgende opleidingen gevolgd: HBO SJD, HBO Rechten, Social Work, MWD, SZ- professional, Bestuurskunde/overheidsmanagement, MBO SMD of MBO Sociaal werker. Geschik je hier niet over dan horen we alsnog graag jouw drive voor het Sociaal Domein.

- Goede communicatieve vaardigheden en goed in de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;

- Affiniteit met cijfers, analytisch, zelfstandig, flexibel en nauwkeurig;

- Oplossingsgericht, professionele en assertieve houding;

- De dynamiek van werken in de detachering spreekt je aan en je woont in de buurt van een grote stad.

Arbeidsvoorwaarden
Na jouw sollicitatie nodigen we je op zeer korte termijn uit voor een van onze online sollicitatie events. Deze vinden plaats iedere week op dinsdag en donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur.
Het eerstvolgende instroommoment is 6 April
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Quoratio Groep