Santé Partners

Vakantiekracht Verzorgende Thuiszorg l Maasdriel

Details van de functie

Logo Vakantiekracht Verzorgende l Maasdriel
Uren: in overleg

Jij als vakantiekracht...
bent voor onze teams een belangrijke aanwinst! Je komt in de vakanties of weekenden bij cliënten en ondersteunt hen waar mogelijk. Je verricht verzorgende taken en voert werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren en schakelt wanneer nodig met de juiste collega. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar de cliënten en je omgeving.

Wie ben jij?
• Je bent student, minimaal 2e jaars, en volgt een zorg gerelateerde beroepsopleiding vanaf niveau 3. • Je bent flexibel inzetbaar in jouw woongebied. • Je kunt goed zelfstandig werken. • Je bent oplossingsgericht, flexibel, communicatief sterk en empathisch. • Je bent, bij voorkeur, in het bezit van een auto en rijbewijs.

Wat wij jou bieden
Santé Partners biedt jou een oproepcontract aan voor de duur van een jaar volgens de CAO-VVT. Als Verzorgende kom je uit op €11,56bruto per uur. De toeslagen voor onregelmatige uren komen hier nog bij. Mooie verdiensten voor een bijbaan die voldoening geeft en waardevol is voor jouw toekomstige loopbaan als zorgprofessional. Daarnaast ontvang je extra bovenop je salaris een bonus naarmate je meer uren werkt. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!
Bonus: bij minimaal 80 uur: €100,-
Bonus: bij >160 uur: €200,- Bonus: bij >240 uur: €300,- De gewerkte uren (minimaal 80 uur) vinden plaats in de maanden juni t/m september 2021. Uitbetaling van de bonus vindt plaats in oktober 2021.

Informatie en solliciteren
Enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Dat is mooi! Solliciteer via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we daarom een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners