Santé Partners

Technisch Verpleegkundige Thuiszorg l Regio Elst (Gld.) en Arnhem

Details van de functie

Logo De thuiszorg wordt steeds complexer, hierdoor biedt dit mooie vak nog meer uitdaging en wordt er veel gevraagd van jouw kennis en kunde op technisch gebied. Juist het intensieve contact met de cliënten in hun thuissituatie kan jou overtuigen om de overstap naar van het ziekenhuis naar de thuiszorg te maken. Je bent verantwoordelijk voor een groot gebied, je bent veel onderweg en gaat veel vrijheid ervaren. Ben jij gespecialiseerd in hoogcomplexe verpleegtechnische handelingen? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Technisch Verpleegkundige Thuiszorg l Regio Elst (Gld.) - Arnhem
Uren: In overleg

Jij als Technisch Verpleegkundige….
Hebt de mooiste baan van de wereld. Je biedt complexe, verpleegtechnische zorg aan huis. Je komt in de privé omgeving van de cliënt, hierdoor bouw je een band op met hen en word je gewaardeerd. Elke dag is weer anders qua cliënten en diensten. Je komt onder andere bij terminale cliënten in huis en biedt de technische zorg die daar nodig is. Je begeleidt hen en de naasten in deze moeilijke fase. Hierin kun jij als specialist het verschil maken. Tevens ben je veel in contact met collega professionals van ziekenhuizen, maar ook huisartsen en collega verpleegkundigen. Je werkt nauw samen met de collega’s van de wijkteams. Als Technisch Thuiszorg Verpleegkundige heb je een breed takenpakket. Denk hierbij aan:
 • CAPD, APD, Bloedtransfusies
 • Intra veneus en subcutaan toedienen van medicatie
 • TPV
 • het werken met alle
  • voorkomende centrale lijnen
  • palliatieve
  zorg/stervensbegeleiding thuis
 • Perifeer infuus inbrengen

Jouw nieuwe werkplek
Je wordt onderdeel van een professioneel en bevlogen technisch team. Deze functie kent een hoge mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in de regio’s Elst (Gld.) en Arnhem.`"Ik ben er trots op om samen met het team hoogstaande zorg te kunnen leveren, kwaliteit te bieden. We zijn een hecht team en staan met raad en daad voor elkaar en onze cliënten klaar", aldus Inge van Doesburg, Technisch Thuiszorg Verpleegkundige.

Wat wij jou bieden
Als Technisch Thuiszorg Verpleegkundige verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal € 2.621 en maximaal € 4.161 bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en een goede pensioenregeling. Aanvullend komt er in juli 2021 een CAO verhoging van 3%. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Daarnaast zij er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. Daarnaast heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een verpleegkundige met een warme en empathische persoonlijkheid. Iemand die het vertrouwen kan winnen van een cliënt. Daarnaast ben je een persoon die flexibel en klantgericht is ingesteld. In deze mooie baan wordt er een beroep gedaan op je creativiteit, zelfstandigheid en professionaliteit.
 • Je hebt de uitdaging om zelfstandig, in een thuissituatie, de juiste technische zorg te verlenen.
 • Jij weet een oplossing aan te dragen en jij denkt in mogelijkheden.
 • Ook ben jij een netwerker. Om Santé Partners op de kaart te zetten heb je contact met transferpunten en diverse bureaus zorgbemiddeling.
 • Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verpleegkunde.
 • Je hebt ruime ziekenhuis ervaring en hebt meerdere jaren kennis opgedaan in het uitvoeren van complexe zorg met technisch handelen.
 • Bij voorkeur beschik je over een aanvullende specialistische opleiding (Oncologie,CCU, IC, SEH).
 • Je bent veel onderweg, want je bent verantwoordelijk voor een groot werkgebied. In het bezit zijn van een auto is dus een must.

Informatie en solliciteren
Loop jij warm voor hoog complexe zorg? Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mailen mag ook. Stuur in dat geval een mail naar [stuur een e-mail]. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners