Santé Partners

Functioneel Applicatiebeheerder I Tiel

Details van de functie

Logo Ben jij iemand die er graag voor zorgt dat kritische applicaties goed werken? Word jij enthousiast van het bieden van adequate ondersteuning aan gebruikers, meedenken en bouwen aan ons applicatielandschap? Kom dan werken als functioneel applicatiebeheerder bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Functioneel Applicatiebeheerder l Tiel
24- 36 uur per week
bent verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe systemen en het beheer van deze applicaties. Ben jij hiermee bekend? Dat is mooi, dan kun jij jouw kennis en vaardigheden direct delen en overbrengen naar de werkvloer. Je ondersteunt de organisatie en de medewerkers bij het gebruik van de applicaties. Dit doe je door:
  • Cursussen te geven;
  • Handleidingen te schrijven;
  • Telefonisch hulp te bieden en waar nodig uitleg te geven.

Jouw nieuwe werkplek
Jouw team bestaat uit zes applicatiebeheerders en zes ICT medewerkers. Leuke mensen die hard werken en altijd open staan voor een geintje onderling. Normaal gesproken werken wij veel op locatie in Tiel. Op dit moment werken wij voornamelijk vanuit huis en overleggen digitaal.

Wat wij jou bieden
Als functioneel applicatiebeheerder verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal €2.554,- en maximaal € 3.707,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en een goede pensioenregeling. Aanvullend komt er in juli 2021 een CAO verhoging van 3%. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Daarnaast zij er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. Daarnaast heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Informatie en solliciteren

Werken in vrijheid…


Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners