Nouryon

Operator Delamine

Details van de functie

Logo Wil je werken binnen een hecht team met korte lijnen binnen de organisatie en een goed salaris verdienen? Net klaar met je opleiding MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT? Of al ervaring binnen de proces industrie als Operator? Dan zoeken we jou!
Als Operator beheer, bedien en controleer je de productie processen, zowel achter het paneel als buiten. Je werkt altijd veilig en waarborgt de kwaliteit. Delamine is zijn productie aan het uitbreiden en continu in ontwikkeling om de fabriek nog efficiŽnter te laten draaien en processen te optimaliseren.

Operator Delamine
5-ploegendienst, Delfzijl
2300-3070 euro per maand exclusief ploegentoeslag
Jouw werkzaamheden als Operator
Je hebt de verantwoordelijkheid voor veilige processen van de productie als deskoperator en buitenoperator. Je bedient, controleert en onderneemt actie bij storingen bij de installaties. Als team zorg je dat de gewenste productiedoelstellingen worden behaald om het proces zo efficiŽnt mogelijk te laten doorlopen.
• Je meldt afwijkingen en legt deze ten behoeve van correcte opvolging.
• Je stelt installatie delen veilig voor onderhoudswerkzaamheden en draagt zorg voor en veilig werkomgeving.
• Je denkt mee in verbeterdoelstellingen binnen de processen
• Je houd toezicht op het veilig uitvoeren van onderhoudstaken
• Je levert een bijdrage aan HAZOP’s, storingsrapportages en oorzaak analyses middels RCA’s
• Samen met je ploeg ben je mede verantwoordelijk voor een beheersgebied binnen de fabriek voor orde en netheid, PID’s, handboeken ect.
Dit biedt Delamine jou!
Je komt te werken binnen de 5 ploegen met 4 tot 6 collega’s die een goede mix aan ervaring en senioriteit hebben die elkaar perfect aanvullen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en Jouw alerte kijk op de installaties en ideeŽn over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
• Basissalaris tot E40.000 per jaar inclusief vakantiegeld, op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
• Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris
• 23 vakantiedagen
• Vaste eindejaarsuitkering
• Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
• Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen
• We bieden je de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling door opleidingen en vakgerichte trainingen

Wat vragen wij?
Om als Operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!
• MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT met bereidheid tot aanvullende opleiding op het gebied van chemie.
• Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je komt met ideeŽn, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar mťťr kwaliteit.
• Goede kennis van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal.
• Je hebt bij voorkeur al ervaring met SAP en QHSE vraagstukken.
Delamine Delfzijl
Delamine in Delfzijl is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen waar ongeveer 90 collega’s werkzaam zijn. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Dankzij ethyleenaminen valt een theezakje niet uit elkaar in heet water. Zie ook www.delamine.com. In de functie zal je rapporteren aan de Wachtchef.

Meer informatie en sollicitatieproces
Bij twijfel of geschiktheid door ervaring en reeds opgedane kennis binnen de chemie, nodig ik je zeker uit om contact op te nemen en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Recruiter, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Je sollicitatie (cv en motivatie) ontvangen we graag via onze website www.https://www.nouryon.com/vacancies .

Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon