Nouryon

Monteur (E/I of WTB)

Details van de functie

Logo Jij gaat als Monteur geen uitdaging uit de weg. Tevens staat veiligheid bij jou op nummer 1 en lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een groeiende site.
Onze site in Herkenbosch gaat namelijk uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar diverse Monteurs met een WTB of Elektrotechnische achtergrond.
Ben je toe aan een uitdaging en lijkt dit je wat, we zien je sollicitatie graag tegemoet.


Monteur
Herkenbosch, dagdienst fulltime
Bruto maandsalaris van €2500,- tot €3900,- bij doorgroei naar Hoofdmonteur

Jouw uitdaging als Monteur
Door jouw onderhoudswerkzaamheden, zowel bij storing als preventief, loopt de productie in de fabriek op rolletjes. Dit doe je natuurlijk niet alleen, in teamverband zorg je ervoor dat er de productielijnen zo efficiŽnt mogelijk werken met zo min mogelijk productieverlies. Om dit te bewerkstelligen voer jij correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit en maakt hierbij gebruik van precisiemeetapparatuur en gereedschappen. Door jouw kennis en inzet zorgen we ervoor dat we iedere dag beter worden.
• Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
• Je installeert en verricht vernieuwings-, uitbreidings-, wijzigingswerkzaamheden.
• Je lokaliseert storingen en storingsoorzaken door analyses, raadpleegt anderen en technische documentatie en, schakelt deskundigen uit andere vakdisciplines in.
• Je ondersteunt contractors op verzoek van de maintenance supervisor
• Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse rapportage op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wat kun jij van Nouryon verwachten?
Er is ruimte voor initiatieven, om te leren en uit te proberen. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden tot Hoofdmonteur:
• Vast contract;
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 33.000 - 43.000 per jaar; Bij Hoofdmonteur kun je doorgroeien tot een jaarsalaris van 46.750.
• 35 vakantie- en verlofdagen;
• Vaste eindejaarsuitkering als een dertiende maand;
• Uitstekende pensioenregeling
• Een collectieve ziektekostenverzekering

Heb jij het in huis?
Je denkt in oplossingen en vindt het belangrijk om de samenwerking met je collega’s aan te gaan. Dit doe je ook buiten je team. Daarnaast ben je flexibel, een fijne collega en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Tot slot beschik je over de volgende punten:
• Je beschikt over een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek of meet en regel techniek minimaal niveau 4
• Bij voorkeur 2 of meer jaren ervaring binnen een industriŽle omgeving.
• Op termijn zal je in onze storingsdienst mee te draaien, 1 x per 5 weken. De beschikking over eigen vervoer is daarvoor een vereiste.

Over Nouryon Herkenbosch
Op de Nouryon locatie in Herkenbosch (132 medewerkers) produceren we Chelaten en micronutriŽnten in een volcontinurooster. Dit vormt de basis van meer dan 100 producten welke onder andere worden toegepast in industriŽle en huishoudelijke reiniging, landbouw, persoonlijke verzorging en voedselconservering. Net als op al onze locaties is veiligheid een nummer 1 prioriteit.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Monteur?
Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button.
Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, op [stuur een e-mail].

Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon