Vecht en IJssel

Verzorgende IG

 • Vacature
MBO
 • Utrecht
Utrecht
5 maart 2021
30 april 2021

Details van de functie

Logo Ben jij benieuwd naar het levensverhaal van onze ouderen? Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG (24-32 uur per week) voor onze kwetsbare cliŽnten. Samen met jouw teamgenoten zorg jij ervoor dat zij zich thuis voelen bij ons. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop.

Vecht en IJssel | Ewoud
Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliŽnten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.
Ter versterking van onze afdeling verzorgd wonen, zoeken wij een enthousiaste verzorgende IG voor 32 uur per week.
Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3, aangevuld met een EVV opleiding. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest. Werken in de zorg is een keuze die jij met je hart en met lef hebt gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 35 (Ä1902,93 Ė Ä2762,34 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:
 • collectieve ziektekostenverzekering;
 • eindejaarsuitkering;
 • uitstekende pensioenregeling;
 • scholingsbudget voor jouw ontwikkeling;
 • uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met korting naar de sportschool kunt of goedkoop een fiets of laptop kunt aanschaffen.

Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt met kwetsbare cliŽnten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliŽnten zich gehoord en gezien voelen. Ligt jouw hart bij de zorg? En werk jij graag in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team? Dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Solliciteren
Onze cliŽnten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben nemen wij contact met jou op. Heb je nog vragen, bel of app met onze recruiter Esther Gillieron [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen mag ook [stuur een e-mail]

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.
Vecht en IJssel hecht veel waarde aan uw privacy. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.
Onze privacyverklaring kun je lezen via: vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Esther Gillieron
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Vecht en IJssel gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.