DMG

Teamleider logistiek

Details van de functie

Logo In Waalwijk zijn wij opzoek naar een teamleider logistiek voor 40 uur in de week. In deze rol krijg je een uitdagende opdracht: er samen met je team voor zorgen dat ons complexe logistieke proces op rolletjes loopt.

Met de juiste beleving zorg jij er samen met je team voor dat het logistieke proces van binnenkomende en uitgaande goederen op rolletjes loopt.

DMG, een huis vol mogelijkheden. Als teamleider logistiek binnen ons familiebedrijf kom je terecht in een warm nest waar kwaliteit de boventoon voert. Niet de aantallen per dag, maar de kwaliteit van de logistieke werkzaamheden is waar het om draait. Je krijgt een uitdagende rol waarin jij zelf bepaalt hoe je jouw team aanstuurt. Het uitgangspunt is een persoonlijke aanpak en jij zorgt er voor dat jouw medewerkers voor je willen werken.

Jij benut als gedisciplineerde teamleider logistiek elke kans die je ziet door:

 • het dagelijks aansturen en coachen van 15-20 medewerkers.
 • de juiste mensen op de juiste plek te zetten zodat zij zichzelf maximaal kunnen ontwikkelen.
 • een team en werksfeer te creëren dat écht iets voor elkaar over heeft.
 • zelf meewerken in het magazijn, zodat jij precies weet waar je over praat.
 • deel uit te maken van het team van leidinggevenden waarbij jullie gezamenlijk de beste prestaties neerzetten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk werkt dit team met meer dan 100 collega’s er hard aan om samen alle klantbestellingen klaar te maken voor transport. De werksfeer is erg goed. Of zoals Tobias Kik, hoofd logistiek dit omschrijft: ‘Je merkt echt dat we een familiebedrijf zijn waar medewerkers elkaar helpen en samen gaan voor het gewenste resultaat.’

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons:

 • een goed salaris, reiskostenvergoeding (vanaf 10 km, met een maximum van €214 netto per maand) en een pensioenregeling.
 • een functie in dagdienst waarbij overuren betaald worden tegen 150%.
 • direct een vast contract.
 • een goede pensioenregeling en kortingen op onze producten, sportschool, je zorgverzekering en de interne kinderopvang.


Wij zijn Mandemakers. En wie ben jij? Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature teamleider logistiek? Neem bijvoorbeeld jouw natuurlijk leiderschap en jouw flexibiliteit. Ook heb je in huis:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4.
 • al enige leidinggevende ervaring (maximaal 5 jaar) of de ambitie om teamleider te worden.
 • ervaring in de logistiek is niet vereist, maar maakt wel dat je een streepje voor hebt. Denk aan ervaring als logistiek medewerker, coördinator, teamleider magazijn of magazijnchef.

Ben jij Mandemakers?

Laat van je horen en solliciteer! Vragen? Neem dan contact op met Emilie Bosch via WhatsApp of mobiel [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DMG