Atlant

Verpleegkundige - Thuiszorg in locatie Berkenhove

Details van de functie

Logo Vind jij het ook belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren? En stel jij continue de kwaliteit van zorg voorop? Atlant heeft ruimte voor een

Verpleegkundige - thuiszorg locatie Berkenhove

Kom jij ons team versterken
Werken in Berkenhove is werken in een intramurale setting binnen een groot wooncomplex waar bewoners zelfstandig in hun appartement wonen. Je werkt daardoor zelfstandig achter de voordeur van de bewoner, maar wel met de gezelligheid van en de samenwerking met collega. Met je collega’s zorg je er voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Waar nodig biedt je volledige zorg, waarbij aan zowel lichamelijke, als psychische en sociale aspecten aandacht wordt besteed. Dit doe je vanuit het model van eigen regie.

Wat ga je doen
Als verpleegkundige lever je zorg en verpleging aan de bewoners op basis van de in het zorgleefplan gemaakte afspraken. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoefte en in het gedrag van bewoners en geeft deze signalen door. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. In jouw rol als verpleegkundige bied je complexe zorg en ondersteuning aan de bewoners. Kwaliteit van leven van de bewoners staat altijd bovenaan. Verder heb je als verpleegkundige de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten zoals nieuwbouw of in Topcare. Ook word jij ingezet voor specifieke taken bijvoorbeeld het op voorraad houden van de medicijnen. Daarnaast ga je ook samen met de kwaliteistcoach werken aan de kwaliteit van zorg en zal er aan je gevraagd worden om op operationeel niveau kwaliteit te gaan toetsen.

“Ik verzorg de mensen met liefde en krijg daar veel dankbaarheid voor terug. Elke dag een dank je wel of een grote glimlach geeft mij energie. Het geeft me vooral een trots gevoel”.
Marjolein Kolkman
(verpleegkundige).

Wat neem je mee
Als jij een betrokken verpleegkundige bent die zich graag verder wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren. We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:
 • Over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 beschikt. Heb je daarnaast enige ervaring in de (ouderen)zorg? Nog beter!
 • Bereid bent om onregelmatige diensten (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken;
 • Het leuk vindt om de rol van werkbegeleider op te pakken;
 • Goed kan signaleren & analyseren en oplossingsgericht bent;
 • Weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van het leven van mensen en hoe je hun sociale netwerk hierbij kunt betrekken.

Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden jou een kans bij een werkgever waar jij je kunt ontplooien. Verder:
 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • De mogelijkheid voor een vast contract;
 • Mogelijkheden om parttime te werken (24-28 uur in de week);
 • Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3264, 29 (CAO VVT FWG 45) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!
 • Enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel. Een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en deelname bied aan het Drakenbootfestival.

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Claudia Verheggen (recruiter), [klik hier voor het telefoonnummer] .

Wij horen graag je verhaal!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Atlant
Contactpersoon:
Claudia Verheggen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!