Young Engineering

Monteur Elektrische Voertuigen

Details van de functie

Logo Ben jij een enthousiaste techneut die toe is aan wat anders dan sleutelen aan standaard materieel? Lees dan snel verder en wie weet ben jij de nieuwe Monteur Elektrische Voertuigen waar wij naar op zoek zijn.

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie die voor diverse A-merken uit de voertuigenbranche de complete vloot aan complexe voertuigen in beheer om de inzetbaarheid van het wagenpark optimaal te kunnen houden. Specifiek ben je in deze functie samen met je collega's verantwoordelijk om de inzetbaarheid van de gehele vloot aan voertuigen van de Gemeente Utrecht te waarborgen, waarbij je werkzaamheden concreet gaan bestaan uit:

  • Elke dag sleutel je aan geavanceerd (elektrisch) materieel, waaronder vuilniswagens, veegmachines en elektrische personenwagens;
  • Als Monteur Elektrische Voertuigen werk je aan het oplossen van complexe storingen, zowel op elektrisch als mechanisch gebied;
  • Je voert de standaard onderhoudswerkzaamheden uit aan alle voertuigen, voornamelijk op elektrotechnisch gebied;
  • Ook sleutel je aan brandstof-, transmissie- en remsystemen, zorgt voor een uitstekende motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en de banden.

Word jij al enthousiast? Lees dan snel verder om te kijken of je profiel passend is!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Young Engineering