Vermaat Servicekantoor BV

Stage assistent general manager Schiphol Plaza

Details van de functie

Logo Hey General Manager in spé! Altijd al willen werken op het dynamische Schiphol en vanaf 1 september op zoek naar een toffe stage? Tijdens je stage op Schiphol kun je los! Ruimte voor eigen inbreng, een dynamische omgeving en een hoop verantwoordelijk is wat je kan verwachten. Kom jij met ons bouwen vanaf 1 september?

Op Schiphol zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kun je werken bij één van onze volgende horecalocaties: Per Tutti; Italiaans voor iedereen. Happy Seafood; allerlei lekkers uit de zee. Eggs&Co; gerechten met kip en ei als basis. Toko to go; Aziatische take-away. Café Rembrandt; dé huiskamer van Schiphol. Crossroads; een brasserie waar je 24 uur per dag kunt eten en drinken.

Zo divers als de werkzaamheden zijn, zo divers zijn ook onze teams op Schiphol. Wij zijn altijd op zoek naar horecamedewerkers (counter), bedieningsmedewerkers, afwassers, pizzabakkers en keukenmedewerkers. Geen ervaring? Geen probleem voor iedereen is er een plekje. Onze teams kenmerken zich door gastvrijheid, stressbestendigheid, flexibiliteit en loyaliteit naar elkaar.

Wist je dat we ook leuke horecabanen hebben bij onze Privium Clublounge, KLM Business Lounge en het Schipvol Vip Centre? Ook allemaal inspirerende locaties van Vermaat op Schiphol!

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Eigenlijk heb je elke dag het gevoel dat je op vakantie gaat!

Jouw collega over werken op een luchthavenJouw stage als assistent general manager Schiphol Plaza

Als assistent van de general manager ben je mede verantwoordelijk voor het functioneren van de levendige Vermaat locaties op Schiphol Plaza, WTC Schiphol en The Base. Hier staat gastvrijheid en service centraal. Je geeft leiding aan meerdere teams en draagt zorg voor dat de hoge eisen van gastheerschap uitstekend worden vertaald door de medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze stagiairs écht meewerken. Je mag dus een kijkje nemen in de keuken van de werkzaamheden van de general manager. Je wordt meegenomen in het onderhouden en managen van de verschillende horecaconcepten op Schiphol.

Je krijgt intensieve begeleiding van de general manager en helpt bij de administratie, inkoop, het maken van roosters en hebt contact met de opdrachtgevers over de samenwerking. Daarnaast zullen er een hoop project zijn waar je bij kunt ondersteunen.

Jouw ingrediënten

 • Je volgt een HBO opleiding zoals Hotelmanagement, Facility management of vergelijkbaar;
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar en zoekt een meewerkstage;
 • Je toont lef, bent creatief en denkt buiten de gebaande paden;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en een dienstverlenende instelling en bent flexibel ingesteld;
 • Je hebt ervaring met de diverse programma?s binnen Microsoft Office;
 • Passie voor eten en drinken? Gekke vraag, tuurlijk!
 • Jij wilt echt wat leren tijdens je stage, je bent dus enorm gemotiveerd en super enthousiast! Daarnaast ben je zelfstandig en proactief.
 • Woon je niet in de (omgeving) van Amsterdam, maar wel op zoek naar een stageplek in deze omgeving, dan mag je natuurlijk ook altijd reageren!

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald.
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
[afdeling]

Uren per week:
32 - 40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV