Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Trimmer / Verkoopmedewerker (13-24 uur) Locatie Hulst

Details van de functie

Logo Huisdieren zijn altijd welkom in onze dierenwinkels. In onze Pets Place Boerenbond winkels komen klanten binnen voor persoonlijk advies en in steeds meer winkels ook voor inentingen, knip- en wasbeurten en speciale workshops. Als Trimmer kom je te werken in één van onze eigen trimsalons en verzorg je de was- en knipbeurten van voornamelijk honden maar ook andere huisdieren. Een geweldige uitdaging in combinatie met het adviseren van onze klanten over de verzorging van hun dier.

Doordat de trimsalon is gevestigd in de winkel pak je ook daar commerciële kansen in een verkoopgesprek met beide handen aan. Het aanspreken van klanten ga jij dus niet uit de weg. Je werkt nauw samen met de collega's van de winkelvloer om de verkoop te bevorderen en jullie zorgen ervoor dat de klant een geweldige winkelbeleving heeft en goed geadviseerd wordt.

Kennis van dieren en onze producten is natuurlijk noodzakelijk. Je zal dan ook deelnemen aan onze interne IJsvogel Campusprogramma, waar we je uitdagen om jezelf nog verder te ontwikkelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.