Nouryon

Maintenance Manager

Details van de functie

Logo Je bent een situationele leider, je hebt een passie voor onderhoud, continue verbeteren en staat stevig in je schoenen. Je kunt heel veel impact hebben in hoe onderhoud georganiseerd is en wordt. Lijkt dat jou interessant? Lees dan verder voor meer informatie!

Maintenance Manager
Fulltime, Hengelo
Salaris per maand: 4.400 - 6.750 bruto

Jouw uitdaging als Maintenance Manager
Als Maintenance Manager zorg jij ervoor dat, in nauwe samenwerking met zo’n dertig specialisten uit jouw team op gebied van Planning & Scheduling, Werktuigbouw, Elektro & Instrumentatie en Mechatronica, voor het voorbereiden, inplannen en uitvoeren van al het preventief en correctief onderhoud in de Salt Specialties plant. Deze werkzaamheden omvatten zowel het lange-termijn onderhoud op basis van preventieve onderhoudsplannen als het ad-hoc storingsaanbod. Aan jou de uitdaging om stappen te maken naar een meer preventief onderhoudsbeleid.
• Je bent een leider op gebied van veiligheid en voedselveiligheid en zorgt dat iedereen aan het einde van de dag gezond naar huis gaat.
• Je zorgt er voor dat de onderhoudsorganisatie op rolletjes loopt.
• Je werkt nauw samen met de productieafdeling om er samen voor te zorgen dat de installaties betrouwbaar worden en blijven, integer zijn en conform wettelijke standaarden onderhouden worden.
• Je bent een verbinder tussen de verschillende interne en externe belanghebbenden. Denk hierbij aan de technicians, contractors, maintenance & reliability engineer, productiemanager, plant manager, inkoop, technologie en projecten.
• Je bent verantwoordelijk voor het onderhoudsbudget.
• Je signaleert kansen tot verbeteringen en komt met concrete initiatieven om deze te verzilveren.

Nouryon Salt Specialties
Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutspecialiteitenfabrieken ter wereld: de Salt Specialties plant. In deze fabriek worden meer dan 300 verschillende zoutspecialiteiten geproduceerd voor de segmenten Voeding, Detailhandel, Waterbehandeling, Landbouw en Diervoeder. Deze producten worden onder onze sterke merknamen verkocht en zijn ook in ieders huishouden te vinden, zoals JOZO, Broxo en Broxomatic.

Nouryon heeft een overeenkomst gesloten voor de verkoop van het bedrijfsonderdeel Salt Specialties aan het Franse bedrijf Salins. Deze verkoop heeft betrekking op de Salt Specialties fabrieken op onze sites in Hengelo, Mariager en Gothenborg en alle Salt Specialties merken. Deze transactie zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 worden afgesloten.

Heb jij het in huis?
Je bent kritisch, risicobewust, ondernemend en goed met mensen. Tevens ben je resultaatgericht, oplossingsgericht en een sterke leider. Je houdt de lange termijnvisie altijd voor ogen desondanks je je ook focust op de korte termijn. Als leidinggevende in de onderhoud heb je ruime kennis en ervaring in techniek en automatisering en tot slot breng je mee:
• Je hebt een afgeronde Bachelors Degree in een relevante technische discipline;
• Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring in Maintenance of Maintenance Engineering in de productieindustrie;
• Je hebt goede analytische vaardigheden en projectmanagement ervaring;
• Je hebt bij voorkeur kennis van geautomatiseerde systemen zoals SAP;
• Je bent communicatief vaardig in Engels en Nederlands, Duits & Frans is een pre.

Dit kun jij van ons verwachten
Samen met jouw team draag jij bij aan een dalende trend op correctief onderhoud, ben jij in control op het onderhoudsgebied en draag je bij aan een efficientere onderhoudsbeleid. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
• Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring: 56.000 – 87.000 EUR;
• 35 vakantie- en verlofdagen
• Aantrekkelijk bonusregeling met een at targetpercentage van 8%;
• Uitstekende pensioenregeling

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Maintenance Manager?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon