Sensire

Ulcus Verpleegkundige - Doetinchem

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Sensire heeft een afdeling expertisecentrum met een vakgroep wond-, stoma, continentie en huidzorg. Deze, voor een groot deel zelfsturende vakgroep, bestaat uit 12 enthousiaste wondverpleegkundigen, 3 wondconsulenten, 5 ulcusverpleegkundigen, 2 dermatologieverpleegkundige, 1 stomaverpleegkundige en een continentieverpleegkundige. De ambitie ligt hoog; excelleren binnen de complexe wondzorg is hetgeen de vakgroep nastreeft.

De specialistische kennis van de ulcuserpleegkundige draagt bij aan de zorg voor klanten. De ulcusverpleegkundige geeft advies, informeert en geeft voorlichting aan cliŽnten. Daarnaast heeft de ulcusverpleegkundige een belangrijke taak in het ondersteunen en adviseren van collega’s binnen de wijkteams. Ook behoort deskundigheidsbevordering, het geven van scholing en instructie aan de zorgverleners van Sensire en andere zorginstellingen, tot hun taak. De ulcusverpleegkundige werkt primair ten behoeve van een specifieke categorie klanten, gericht op de patiŽnt in de thuissituatie binnen de visie en kaders van Sensire of het transmurale netwerk. Je bevordert daarmee een soepele overgang tussen de intra- en extramurale zorg. Je draagt bij, in nauwe samenwerking met alle disciplines die betrokken zijn bij deze klant, aan de optimale kwaliteit van deze zorgverlening. Hierin is jouw regie erg belangrijk.

Wie ben jij?

Je bent werkzaam in een deel van ons werkgebied, dat vraagt van jou op meerdere vlakken een flexibele houding. Zo stap je letterlijk binnen bij verschillende klanten, waar je solistisch te werk gaat. Je bent initiatiefrijk en probleemoplossend. In je communicatie beschik je over tact en inlevingsvermogen. Motiveren, stimuleren en samenwerken in de ketenzorg zie je als een uitdaging. Verder beschik je over oplettendheid in zowel het uitvoeren van verpleegkundige zorg als in het signaleren van eventuele veranderingen bij de klant.

Verder vragen wij de volgende praktische zaken;
  • een diploma mbo-v en een BIG registratie;
  • bij voorkeur aangevuld met scholing en ervaring op het gebied van ulcuszorg/wondzorg
  • je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden een uitdagende functie die een groot beroep doet op je professionaliteit, je creativiteit en je zelfstandigheid. We bieden je een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin het belang van jouw relatie met klanten centraal staat. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De vakinhoudelijke ontwikkeling is zowel jouw persoonlijke als een gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen de vakgroep.

Voor deze functie geldt 8-12 uur per week. Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een combinatiefunctie met een wijkteam behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

De functie van ulcusverpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,08 / € 3153,90 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jolien Tapper, teamregisseur Specifieke zorg, telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . We zien jouw reactie graag tegemoet.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire