Sensire

Vakantiewerk Wonen met Zorg

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Leven zoals jij dat wil, dat wil toch iedereen? Als zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden wij onze klanten een veilige woonomgeving, met oog voor de dingen die voor onze klanten waardevol zijn. Net zoals thuis.

Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor onze woonzorglocaties.

Jij helpt onze bewoners bij alledaagse bezigheden, zoals opstaan, naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijn gebruik en eenvoudige wondzorg. Naast de verzorging help je bewoners bij het (voor)bereiden van de maaltijd, bij het eten en drinken en bij het afruimen en afwassen en overige licht huishoudelijke werkzaamheden.De dag begin je samen met jouw collega’s. Onder het genot van een kop koffie (of thee) spreken jullie af wie wat gaat doen. De zorg voor onze bewoners staat voorop. Om de wensen en behoeften zo goed mogelijk af te stemmen heb je oog voor de persoonlijke situatie van de klant. Daarom heb je veel persoonlijk contact met verschillende mensen, zoals jouw directe collega’s de teamverpleegkundige, de verzorgenden en de woonbegeleiders. Maar ook contact met familieleden speelt een belangrijke rol.

Wie ben jij?

Om de juiste zorg te kunnen en mogen verlenen aan onze klanten ben je (minimaal) tweedejaars student van de opleiding MMZ niveau 3 of 4, Verzorgende IG, Verpleegkunde (mbo of hbo) of Geneeskunde. Tijdens de praktijklessen of stages zijn (een van) de volgende medische handelingen beoordeeld met een voldoende:
  • aan- en uittrekken van steunkousen;
  • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten;
  • insuline spuiten;
  • eenvoudige wondzorg.
Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen.

De woonzorglocaties van Sensire zijn verspreid over de Achterhoek. Je kunt hier klikken voor een overzicht van onze woonzorglocaties. Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor diverse woonzorglocaties en willen graag aansluiten bij jouw wensen. De vraag aan jou om in jouw sollicitatie aan te geven welke locatie(s) jouw voorkeur heeft zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden jou een contract voor een periode van 7 maanden, het aantal uren bepalen we in overleg. Dus ook tijdens de meivakantie en voor of na de zomervakantie kun je bij ons aan de slag.

Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaalt komt dit neer op minimaal 10,85 en maximaal 12,52 euro bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaalt aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de medische handelingen die je mag uitvoeren. De werktijden zijn flexibel in te delen.

Wacht niet langer en solliciteer direct!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Heidi Wijgman, Adviseur Werving & Selectie, op [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail met jouw vragen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire