Sensire

Vakantiewerk Zorg Thuis

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

In deze functie heb je veel persoonlijk contact met verschillende personen, want jij stapt letterlijk bij onze klanten binnen om jouw vak uit te oefenen. Het geluk van onze klant staat voorop. Om de wensen en behoeften zo goed mogelijk af te stemmen heb je oog voor de persoonlijke situatie van de klant en heb je contact met familieleden en eventuele mantelzorgers. Je werkt binnen een wijkteam, dus ook met jouw directe collega’s heb je geregeld contact. Ze staan altijd voor je klaar mocht je vragen hebben.

Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor klanten in de wijk.

Wie ben jij?

Om de juiste zorg te kunnen en mogen verlenen aan onze klanten ben je tweedejaars student mbo-v, hbo-v of Geneeskunde of derdejaars student Verzorgende IG. Tijdens de praktijklessen of stages zijn (een van) de volgende medische handelingen beoordeeld met een voldoende:
  • aan- en uittrekken van steunkousen;
  • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten;
  • insuline spuiten, intramusculair, subcutaan, fraxiparine spuiten;
  • eenvoudige en complexe wondzorg;
  • stoma-zorg;
  • sonde-voeding.

Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen en beschik je over een auto, brommer of scooter om de klanten in het buitengebied te bereiken. Heb je alleen een fiets? Dat is soms ook toereikend, dus laat je daardoor vooral niet tegenhouden!

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden jou een contract voor een periode van 7 maanden, het aantal uren bepalen we in overleg. Dus ook tijdens de meivakantie en voor of na de zomervakantie kun je bij ons aan de slag!

Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaalt komt dit neer op minimaal 11,90 en maximaal 12,52 euro bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaalt aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de medische handelingen die je mag uitvoeren. De werktijden zijn flexibel in te delen. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten.

Wacht niet langer en solliciteer direct!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Raaijmakers, Adviseur Werving & Selectie, op [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail met jouw vragen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire