Sensire

Verzorgende IG - Het Grotenhuis - Twello

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende IG?

Als verzorgende draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

In het centrum van Twello ligt het woonzorgcentrum het Grotenhuis. Het Grotenhuis biedt in een open woonsetting passende zorg aan mensen met een somatische en/of beperkte psychogeriatrische zorgvraag. Bewoners wonen hier zelfstandig en in privacy, zoals ze dat gewend waren en ontvangen (24 uurs) zorg van Sensire. Bezoekers voor de bewoners kunnen in en uit lopen wanneer ze willen. Familie is een onderdeel van het dagelijks leven. Het Grotenhuis werkt in 2 zelfstandige teams (van 30 en 20 medewerkers) met cateringmedewerkers, woonbegeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen. Zij hebben een persoonlijke band met de bewoners en zijn ook voor familie en vrienden een vertrouwd gezicht.

Om jou een inkijkje te geven hoe het is om te werken op het Grotenhuis hebben wij onze collega's gevraagd hoe zij het werken in de 2 teams ervaren.

Enkele quotes vanuit het Grotenhuis team:
 • Het Grotenhuis is een moderne locatie met een huiselijk sfeer. De appartementen zijn mooi en ruim.
 • De eerste stap die ik binnen zette, voelde direct vertrouwd. Ik werd warm ontvangen. Ik geniet hoe er met de bewoners wordt omgegaan, zoveel respect en belevingsgerichte zorg.
 • Het is fijn om het vertrouwen te krijgen dat ik mezelf kan redden en niet als ‘nieuweling’ wordt gezien.
 • Ik zie hardwerkende collega's die op het moment dat men bij een bewoner is heel veel rust uitstralen. Mooi om te zien dat de dagelijkse werkdruk niet zichtbaar is voor de bewoner.
 • Het is een team dat ervoor gaat en met elkaar staat. Je kunt goed overleggen waar je tegenaan loopt.
 • In beide teams is sprake van samenwerking. Je werkt soms alleen maar bent niet alleen, je kunt altijd een collega inschakelen.
 • De bewoners helpen ook meedenken en zijn behulpzaam naar (nieuwe) collega's
 • Een mooie moderne locatie, waar ruimte is voor mens zijn, zowel bewoners als medewerkers.
 • Ik zie een hele mooie organisatie die ruimte biedt aan de bewoner en een team dat zich vol inzet voor de mensen, waar collega's om elkaar geven

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal. Regelmatig organiseren wij spiegelgesprekken met familie en naasten. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen. Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband.

Omdat je soms alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet. Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
 • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verzorgende is ingeschaald in FWG 35 (€1.960,02 tot €2.845,21 excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Wil je veel uren werken? Of toch liever wat minder uur? Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk! Daarnaast krijg je van ons een smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Bianca Schlief, Teamregisseur via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire