Vermaat Servicekantoor BV

Horeca medewerker

Details van de functie

Logo Hey sunshine! Wil jij net dat beetje extra doen voor onze gasten? Iedere dag maak jij bezoekers in het restaurant een klein beetje blijer. Dit doe je met een extra meelevend woordje en natuurlijk zorg je voor lekker en gezond eten. In deze rol kun je rekenen op veel verantwoordelijk, aangezien jij in staat bent ''jouw toko'' zelfstandig op te starten of af te sluiten. Daarnaast vind je het leuk om ook eens op een andere Vermaat ziekenhuis-locatie te werken en vind jij het geen enkel probleem om ook in het weekend te werken. Ben jij onze smaakmaker?

Het AMC en VUmc zijn sinds vorig jaar gefuseerd tot het Amsterdam UMC. Op deze locatie is een bedienend concept. Hier loop je dus met een dienblad en neem je aan tafel bestellingen op. Ook komen hier groepen om samen te lunchen. De Brasserie in het Amsterdam UMC is doordeweeks geopend van 07.30 tot 17.00 uur, in het weekend is het gesloten.

In dit super gastvrije team vinden wij samenwerken belangrijk. Met het bedienend concept zijn er verschillende werkzaamheden, waar het team bij rouleert. Gezelligheid en gedrevenheid staan centraal in dit team. Wij streven er elke dag naar om echt iets bij te dragen aan de dag van de gasten.

Wist je dat het Cancer Center Amsterdam onderdeel is van het Amsterdam UMC? In 2006 open VUmc het Cancer Center Amsterdam. Al snel werd dit een van de beste kankercentra van Europa. Het Cancer Center Amsterdam levert topzorg en daarnaast toponderzoek.

Werk je in een ziekenhuis, dan kun je echt iets betekenen voor de gasten. Je doet net dat beetje extra voor de gasten, die daar niet vaak voor hun plezier komen. Een praktisch voordeel; ziekenhuizen hebben ruime openingstijden waardoor jij flexibele werktijden hebt. En wil je switchen van locatie? Geen probleem! Met 400 horecalocaties zijn er genoeg mogelijkheden.

Jouw collega over werken in een ziekenhuisJouw werkdag als horecamedewerker

?Goedemorgen!? Met een fris humeur begin je jouw werkdag als horecamedewerker. Even bijkletsen met collega?s en dan ben je klaar om er weer een mooie werkdag van te maken. Met een glimlach ontvang je de gasten in het bezoekersrestaurant, het personeelsrestaurant, de espressobar / winkel of breng je lunches rond voor onze vele vergaderingen en help je daarna bij een receptie of symposium. Welkom, kan ik u helpen?? ?Ga lekker zitten!? Je maakt een praatje en helpt iedereen zo goed mogelijk met kassa draaien, een goed gevuld ťn netjes buffet en het adviseren van een lekker / gezond hapje en drankje.

Met jouw meelevende woorden geef je als horecamedewerker de gasten een klein steuntje in de rug. Met een lach of met een traan. Jij hebt weer het verschil gemaakt en ervoor gezorgd dat er toch een momentje plezier is. Je kunt de dag weer voldaan afsluiten.

Jouw ingrediŽnten

 • Iemand zijn dag net een beetje beter maken; werken in een ziekenhuis past bij jou.
 • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht.
 • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je.
 • Jij bent op en top gastgericht; je herkent de wensen en behoeften van de gast.
 • Je schakelt makkelijk en staat open voor nieuwe manieren van werken.
 • Sfeer, groepsbelang en elkaar helpen vind je belangrijk in een team.
 • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van producten en diensten.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
30
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV