Vermaat Servicekantoor BV

Horeca manager

Details van de functie

Logo Hey ondernemer! Altijd al gedroomd van een eigen horecazaak maar nooit het risico durven nemen? Dit is jouw kans! In deze rol krijg je je eigen kleine horecalocatie grenzend aan het prachtige ARTIS-plein. Wij helpen om jouw toko tot een daverend succes te maken. Het ARTIS-plein is toegankelijk voor iedereen die toch een stukje van ARTIS wilt proeven. Het terras grenst aan het flamingo verblijf en de monumentale voliŤre. Gaaf toch? Solliciteer!

Het ARTIS-plein is een vrij toegankelijk plein naast de ingang naar het dierenpark. Een bakstenen tapijt brengt de verschillende onderdelen bij elkaar. Er zijn grote nieuwe bomen geplant en kuipplanten geplaatst. Het plein is elke dag open van 7.00 tot 23.30 uur. Het museum zal dagelijks geopend zijn van 09:00 tot 17:00 uur. Het horecapunt zal in eerste lijn gelijke openingstijden hebben met de openingstijden van het Groote Museum.

Grotendeels van de tijd houd je de locatie operationeel draaiende houden en de socials levendig. Je bent zelfstandig en ondernemend genoeg om jouw tent naar een groei te brengen en denkt mee in een duurzaam en lokaal assortiment, programmmering van het plein en leuke acties met betrekking tot het museum. Ook draai je af en toe mee met een grote banqueting klus. Als manager bouw en onderhoud je de cultuur van de locatie. Jij inspireert en innoveert.

Wist je dat er jaarlijks meer dan 1,3 miljoen mensen Artis bezoeken? Ook deze gasten zoeken op een zomerse dag nog een plekje op het ARTIS-plein. Wist jij dat we ook de events en partycatering verzorgen op ARTIS?

Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden. Samen met je collega?s werk je hard om een ultieme horecabeleving neer te zetten.

Jouw collega over werken als horeca managerJouw functie als horeca manager

Maak van je locatie jouw toko! Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid. En hier komt veel bij kijken. Zo heb je operationele, financiŽle, commerciŽle ťn personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende skills en ondernemersmentaliteit zowel mee te draaien in de operatie als dat je jouw team aanstuurt. Jij bent in staat het gastheerschap over te dragen naar jouw team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de dagelijkse operatie goed draait en zich iedere dag verder ontwikkelt, met jou aan het stuur natuurlijk.

Het allerleukste aan deze baan vind jij dat de functie super breed is. Zo zorg je namelijk ook voor de juiste inkoop, roostering, administratie en sollicitaties. Ze zeggen weleens dat de schaap met vijf poten niet bestaat, maar in dit geval ben jij dat toch echt wel. Jij weet van ontvangst tot vertrek het gastheerschap naar een tien te tillen!

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar leidinggevende ervaring in de horeca.
 • Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
 • Je bent een ondernemer in hart en nieren, jouw eigen zaak past helemaal bij jouw ambitie.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
38
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV