Vermaat Servicekantoor BV

Horeca medewerker - Schiphol Vip Centre

Details van de functie

Logo Hey visitekaartje! Bezorg jij onze ''vip gasten'' het WOW gevoel? Op deze bijzondere locatie op Schiphol verwelkomen wij iedere dag speciale gasten die wij volledig in de watten leggen en ontzorgen. Jij hebt ervaring in de high end horeca en weet als geen ander discreet om te gaan. Pak jij deze uitdaging aan?

Als er één plek is met bijzondere gasten, dan is het wel het VIP Centre op Schiphol. Leden van het koningshuis, Hollywood sterren of belangrijke Nederlandse gasten komen hier dagelijks. Boeken ze een VIP service? Dan krijgen ze een eigen kamer, eten en drinken en ze worden met een privé chauffeur naar het vliegtuig gebracht. We zijn open van 05:00 tot 23:00 uur.

Wij van Vermaat serveren eten en drinken op hoogstaand niveau en voorzien de gasten van uitmuntende service. Ons team is heel divers, hecht en gemotiveerd. We zijn met acht collega?s van verschillende leeftijden. Samen streven wij elke dag naar de beste service en doen wij ons uiterste best om onze gasten in de watten te leggen.

Wist je dat je zelf een kijkje kan nemen in de VIP lounge. Met dit filmpje krijg je een tour in de vernieuwde lounge.

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Eigenlijk heb je elke dag het gevoel dat je op vakantie gaat!

Jouw collega over werken op de luchthavenJouw werkdag als horeca medewerker

Even je collega?s gedag zeggen en dan ben je er weer klaar voor. Je hebt lekker veel energie vandaag. Als horeca medewerker ben jij vandaag weer het visitekaartje van deze locatie. Je zorgt ervoor dat onze gasten een warm welkom krijgen. Je bent een echte gastvrouw- of heer in hart en nieren. Met jouw enthousiasme, charme en grote glimlach geef je ze een fijn gevoel. Je serveert onze ''vip gasten'' de heerlijkste gerechten, zorgt dat de verschillende ruimtes er picobello uitzien en zorgt er samen met je collega's voor dat de spoelkeuken bijgewerkt blijft. Jij ontzorgt onze gasten volledig en doet nog een laatste ronde voordat je dienst erop zit, wellicht dat je nog iets kan betekenen voor één van de gasten. Aan het eind van de avond heb je een voldaan gevoel. Je hebt het overzicht weten te bewaren en hebt het de gasten een onvergetelijk verblijf bezorgt. Check, op naar een nieuwe dag!

Jouw ingrediënten

  • Jij hebt al enige ervaring in de high end horeca, onze gasten verwachten namelijk high end service. Het lopen met 3 borden en het openen van een fles wijn is dus voor jou geen enkel probleem.
  • Op deze locatie ontvangen we belangrijke gasten, het is daarom van belang dat jij zeer discreet bent.
  • Je bent representatief en geniet van contact met gasten. Een praatje maken in het Nederlands en in het Engels is geen probleem voor jou. Spreek je ook nog eens Spaans of Frans, mooi meegenomen!
  • Wijnkennis komt goed van pas.
  • Je vindt het geen enkel probleem om in verschillende diensten te werken. Deze locatie is namelijk 7 dagen per week geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur.

BELANGRIJK! Aangezien deze locatie zich achter de douane bevindt, moet er een Schipholpas voor jou worden aangevraagd als je bij ons in dienst komt. Hier gaat ook een screening bij de AIVD aan vooraf van ongeveer 8 a 10 weken. Heb jij de afgelopen 8 jaar langer dan 6 maanden in het buitenland gewoond of gereisd dan kan dit enorme vertraging opleveren.

Jouw pakket
  • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
  • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald.
  • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.

Uren per week:
0 - 32
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV