Staff for kids

Host Kidsclub in het buitenland!

 • Vakantiewerk
 • Tijdelijk
MBO
 • Alle provincies
Spanje, Griekenland, Turkije, KroatiŽ en ItaliŽ
1 april 2021
30 juni 2021

Details van de functie

Logo Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En afgestudeerd aan de opleiding Toerisme & Leisure of Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Droom jij weleens van werken in het zonnige buitenland op een heerlijke vakantiebestemming? Van een avontuur waarbij je in een exotisch oord kinderen een geweldige vakantie bezorgt? Ja? Okay. Quit dreaming. Start living the dream and contact us. Want via Staffforkids kun jij komende zomer als Host Kids Club het avontuur van je leven beleven op een heerlijke plek waar anderen alleen maar voor een paar korte weekjes vakantie naar toe gaan. Jij kunt daar de hele zomer wonen, werken en chillen! Betaald en helemaal voor je geregeld. Hoe cool is dat?


Host Kids Club

Als Host van de Kids Club van een chill holiday resort zorg je samen met je collegaís Ė allemaal net als jij: jong, avontuurlijk en internationaal Ė dat vakantievierende kids een heerlijke tijd beleven bij de Baby Club en Kids Club. Creatief en professioneel zet je hier samen met je new friends elke dag de zongebruinde schouders onder. Internationaal samenwerken past immers helemaal bij jou! Samen krijgen jullie alles voor elkaar. Ook de optredens van de mascottes en de dance party ís avonds.

All Inclusive

Alle belangrijke zaken worden voor je geregeld en betaald. Reis heen en terug? Check, je tickets worden voor je geboekt. Plek om daar te wonen? No worries, wordt geregeld. Vaak gezellig samen met collegaís, maar altijd met je eigen individuele slaapkamer. Me time is immers ook belangrijk. Papierwinkel en ziektekostenverzekering? Consider it done. Eten en drinken? Je kunt zo aanschuiven op het resort. All free, except the booze. Bedrijfskleding? Inwerktraining? Mogelijkheid om een taal te leren? Yep, 3 x check. En bovenop dit alles: een leuk salaris. Anders nog iets?

Check fff

Ligt je koffer al open naast de kast? Check voordat je gaat inpakken eerst fff of je 7 vinkjes kunt zetten:

 • EU-paspoort.
 • Goed Engels of Duits spreken. Spreek je nog meer talen? Plusje erbij!
 • Diploma volgens de CAO kinderopvang (PW3 en of GPW 4 , SPH). Geen diploma maar wel een sterke motivatie en spreek je Duits? Dan kun je een korte bedrijfsopleiding volgen en kun je hier toch een vinkje zetten!
 • Werkervaring in de professionele opvang van kinderen.
 • Je vindt het fijn om mensen te helpen en bent servicegericht.
 • Je bent een crea bea, zit boordevol leuke ideeŽn en maakt moeiteloos deel uit van een team.
 • Je bent volwassen, professioneel en zelfstandig. Jij gaat echt niet om je moeder roepen als er het in het buitenland een keertje iets tegen zit.

Letís go! Op avontuur!

Ja, heb je 7 vinkjes? Zet dan de eerste stap van dit gave buitenlandse avontuur en contact us! Vertel ons in een mail of video waarom we juist voor jou de tickets moeten boeken en stuur deze sollicitatie samen met je cv naar [stuur een e-mail] Wil je eerst nog iets checken? Bel of app dan met ons via [klik hier voor het telefoonnummer] of [klik hier voor het telefoonnummer]

Is dit niet jouw baan maar wil je wel graag via Staffforkids aan werk in de kinderopvang komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij ons overzicht van actuele vacatures. Staat er iets bij wat lijkt te passen? Reageer dan op de wijze zoals bij de vacature staat aangegeven. Staat jouw baan er nog niet bij? Vul dan het inschrijfformulier in en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die Staffforkids voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard. En als je ons mailt: vergeet niet je CV mee te sturen!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Marloes Vorstenbosch
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Staff for kids gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.