Santé Partners

Verpleegkundige Intramuraal - Tiel

Details van de functie

Logo Met geduld en passie voor mensen lever jij dagelijks zorg op maat. Je draagt een liefdevolle steen bij aan zorg en ondersteuning in een huiselijke omgeving. Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarin jij als zorgprofessional hét verschil kan maken en wil je deel uitmaken van een hecht en professioneel team? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verpleegkundige intramuraal – Tiel (Vier Gravinnen)
24-32 uur

Jij als verpleegkundige…
bent samen met een team verantwoordelijk voor de ondersteuning, begeleiding en zorg aan de bewoners van het woonzorgcentrum. Je werkt op basis van een individueel leefzorgplan en zorgt ervoor dat deze nauw aansluit op de behoefte van de bewoner. Je vergroot de zelfredzaamheid waar mogelijk en creëert veiligheid en geborgenheid voor de bewoner. Hierbij staat de kwaliteit van leven van de bewoner centraal. Je coördineert de zorg rondom de bewoner en voert verpleegtechnische handelingen uit, aanvullend met ADL taken. Van jou als verpleegkundige wordt verwacht dat je in staat bent om de kwaliteit van zorg te optimaliseren. Je weet hierin je collega’s, leerlingen en stagiaires te stimuleren en enthousiasmeren en vindt het leuk om jouw kennis met hen te delen.

Jouw nieuwe werkplek...
is een uitdagende afdeling in ontwikkeling. Je komt te werken in een moderne wooncomplex ‘De Vier Gravinnen’ in Tiel. Hier tref je goed uitgeruste appartementen voor bewoners. Het team is sterk in ontwikkeling en heeft een hechte onderlinge band. We zijn op zoek naar een nieuwe kartrekker om de verdere ontwikkeling mee vorm te geven. Opleiden is een van de speerpunten binnen de locatie.

Wie ben jij?
bent minimaal in het bezit van een mbo diploma verpleegkunde en beschikt daarbij over een geldig BIG registratie. Tevens heb je actuele kennis van psycho-geriatrie en ervaring met het werken in een kleinschalige woonvorm.
• Je werkt met PG bewoners, dus je bent iemand met veel inlevingsvermogen. Mensen voelen zich prettig en veilig bij jou. Daarom ben je communicatief-en sociaalvaardig.
• Je bent een verpleegkundige die graag regie heeft over zijn/haar eigen werkzaamheden, maar je weet ook een waardevol onderdeel van een team te zijn.
• Daarbij vind je het geen probleem om verantwoordelijke diensten zelfstandig en volgens rooster te werken. Tevens ben je bereid tot het werken van alle voorkomende diensten, ook weekenden, nachtdiensten en feestdagen.

Wat wij jou bieden?

Uiteraard verdien je een salaris passend bij jouw functie als verpleegkundige, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 45 (CAO VVT) minimaal €2.419,91,- en maximaal €3.264,29,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheidstoeslag, want je werkt flexibel. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering (8,33 %). Aanvullend volgt er een cao verhoging van 3% per juli 2021. Je krijgt een mobiele telefoon. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou

Informatie en solliciteren
Word jij hét vertrouwde gezicht voor onze bewoners? Solliciteer via de ‘direct solliciteren button’. Je kunt solliciteren tot en met 20 april 2021. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Stuur ons een app of mail naar [stuur een e-mail] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kan je contact op nemen met Ton van Alphen, locatiemanager [klik hier voor het telefoonnummer] ,Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners