Vermaat Servicekantoor BV

Activatie marketeer (tijdelijk)

Details van de functie

Logo Hey creatieveling! Ben jij een hands-on en streetwise marketeer met feeling voor horeca? In deze Amsterdamse restaurants kun jij los! Mooie restaurants zoals ROUHI (Rituals), TEN Good Food Café van het Stedelijk Museum tot La Lotteria; jij zorgt voor de beste activatie marketing campagnes! Het is een functie ter vervanging van een zwangerschapsverlof van half mei tot 1 november.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende restaurants in Amsterdam. Absolute blikvanger is ROUHI, het gloednieuwe restaurant op het Spui onder het dak van de Rituals flagship store. Ook behoort TEN Good Food Café, de horecagelegenheid van het Stedelijk Museum tot jouw portefeuille. Deze wordt compleet gemaakt door Amstelhoeck, La Lotteria en Madame Cyclette.

Je wordt onderdeel van het marketing activatieteam binnen Vermaat, bestaande uit 4FTE inclusief de manager. Hoewel het een zeer zelfstandige baan is, zul je wekelijks contact hebben met deze collega's. Samen bespreken jullie je successen, vraag je om adviezen en help je elkaar beter worden. De thuisbasis van dit team is het servicekantoor in IJsselstein, waar je incidenteel aanwezig bent om plannen te bespreken.

Wist je dat je op locatie, waar je het grootste deel van je tijd zult doorbrengen, je vooral in contact staat met het management van het desbetreffende restaurant, de opdrachtgever (zoals Rituals of het Stedelijk Museum) en eventuele partners die je nodig hebt om jouw activaties en programmering tot realiteit te brengen?

Samen met je collega?s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. Jij hebt daar een mooie bijdrage in met jouw activatie marketing campagnes!

Jouw collegaJouw werkdag

De dag begint met een korte teammeeting om de dag door te lopen. Er staan weer leuke to do?s op de agenda. Je begint met het reageren op enkele posts van gasten op Instagram. Tof dat ze zo enthousiast zijn. Hmm.. ook een negatief bericht, goed nadenken hoe je hier toch iets leuks van maakt. Je gaat om tafel met een chef om een arrangement voor komende feestdagen te bedenken. Je werkt het uit, zet het op de foto en plant de advertentie in op Facebook. Na de lunch brief je de grafische studio op het Servicekantoor van Vermaat, voor de opmaak van een flyer voor een vrijmibo die je binnenkort organiseert voor één van onze locaties.

Aan het einde van de middag heb je nog een teammeeting om jullie doelen definitief vast te stellen. Dit is eruit gekomen:
 • Branding: het bewaken van de uitstraling en presentatie van verschillende leisure locaties, van website tot menukaart.
 • Bonding: het binden van onze gasten, d.m.v. programmering en events.
 • Buzzing: zorgen dat er over onze locaties gesproken wordt, bijv. door social media en activaties.

Jouw ingrediënten

 • Je hebt HBO werk & denkniveau en relevante opleiding afgerond
 • Je hebt al werkervaring op gedaan in een soortgelijke functie
 • Je bent een ster in short copywriting
 • Je hebt feeling met beeldmateriaal (zelf kunnen fotograferen is een streepje voor)
 • Je bent in staat om commerciële initiatieven te ontwikkelen en zelf uit te voeren
 • Zelfstandig, creatief, hands-on, ondernemer en georganiseerd zijn allemaal woorden die jou niet onbekend zijn

Jouw pakket
 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een super leuk en enthousiast team.
 • Je leert natuurlijk heel veel over de hospitality wereld
[afdeling]

Uren per week:
40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV