Vermaat Servicekantoor BV

Shiftleader

Details van de functie

Logo Hey operationeel leidinggevende! Zoek jij een bijzondere rol als Floormanager? Iets anders dan anders? Dan heeft Vermaat jou nu iets heel gaafs te bieden: Floormanager worden in de KLM lounges op Schiphol. Je krijgt een pittige operationele verantwoordelijkheid (10-15 man aansturen), traint het team en verbetert het gastvrijheidsniveau. Bemachtig snel jouw ticket voor deze droombaan!

Een speciale reis start je in de KLM Lounge! Hier bieden wij persoonlijke service in verschillende F&B outlets: van Heineken tot coffeebar, City & Polder buffetten met in iedere outlet daily specials! Door iedere dag in deze stijlvolle, innovatieve omgeving te werken, inspireert dat jou om dagelijks in smaak en service de verwachting van onze gasten te overtreffen! De lounge is dagelijks geopend van 06:00 tot 22:00 uur.

Ons team is groot, dagelijks werk je met 60 collega?s samen. Dat is niet zomaar, want elke dag serveren wij rond de 3.000 gasten. Dit betekent hard werken, maar vooral goed samenwerken. We zijn niet alleen naar onze gasten #happytohelp, maar ook juist naar elkaar. Iedereen is trots om in de lounge te werken en we erkennen elkaars kwaliteiten om samen beter te worden!

De KLM Crown Lounge is opgedeeld in verschillende thema?s? Zo kunnen gasten werken in de rustige Polder, een film kijken op de Dutch Mountain, zich opfrissen in Sea en serveren wij een latte machiato vanuit de coffebar. Je hebt een een waanzinnig uitzicht vanaf je werkplek over de F pier en de Aalsmeerbaan! Verder gaan wij iedere dag door de douane en hebben we daar een Schipholpas voor nodig.

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden ťn werktijden. Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Eigenlijk heb je elke dag het gevoel dat je op vakantie gaat!

Jouw collega over werken op een luchthavenJouw functie als shiftleader

Als Floormanager ben jij binnen de lounges het aanspreekpunt voor de 10 - 15 Hospitality Agents. Naast het aansturen van de groep collega?s in jouw shift is het je missie om onze gasten een relaxte en gastvrije belevenis te bezorgen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de operatie optimaal te laten verlopen.

Verder houd je je bezig met het trainen on-the-job van het team en werk je aan de verbetering van het gastvrijheidsniveau. En omdat je deel uitmaakt van de opstartperiode denk je natuurlijk actief mee over hoe we de lounges elke dag weer een beetje beter kunnen maken. Er is veel ruimte voor jouw ideeŽn. Jij bent onze smaakmaker.

Op Schiphol gaat het reizen 24/7 door de lounges hebben daarom ook ruime openingstijden en zijn geopend tussen 05.00 uur en 23.00 uur. Jouw diensten wisselen dus. Soms werk je vroeg in de ochtend of juist laat in de avond. Ook in het weekend ben je zeer regelmatig aan de slag.

Aangezien deze locatie zich achter de douane bevindt moet er een Schipholpas voor jou worden aangevraagd als je bij ons in dienst komt. Hier gaat ook een screening aan vooraf van ongeveer 8 a 10 weken.

Jouw ingrediŽnten

  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde MBO/HBO-opleiding (MHS/HHS of vergelijkbaar).
  • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in de horecasector.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt een open houding, bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
  • Het zit in je DNA om iedere dag de verwachtingen van gasten te overtreffen.
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam.

Jouw pakket
  • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
  • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald.
  • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.

Uren per week:
32 - 38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV