Vermaat Servicekantoor BV

Horeca manager

Details van de functie

Logo Hey baas! Toe aan een toffe uitdaging waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Voor het Museumplein Limburg zijn we per direct op zoek naar een horecamanager. In deze rol ben je zowel financieel, commercieel als operationeel uitverantwoordelijk voor de locatie. Je kunt wel stellen dat je eigen zaak hebt dus! ťn ding is zeker; bij ons kun je jezelf zijn, lekker ondernemen, impact maken, plezier hebben en professioneel groeien. Zin om te komen bouwen?

Museumplein Limburg is een plek waar kennis en verwondering over wetenschap, technologie, design en onze aarde bij elkaar komen. Wij verzorgen de horeca in het zelfbedieningsrestaurant Brasserie M, waar ?The Future of Food? centraal staat. Ook zijn er tal van banqueting mogelijkheden: van vergaderlunches tot diners. Het museum is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur (+maandag in de schoolvakanties).

Dagelijks bedienen wij museumbezoekers en gasten van buitenaf. We zijn een hecht team met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het horecavak. Omdat het hollen of stilstaan is bij onze locatie, helpen wij ook onze collega?s van het Maastricht UMC+ ziekenhuis ook een handje in het restaurant of andersom. Mooi toch?

Wist je dat wij in 2016 de vergaderlocatie van het jaar waren? Het Museumplein Limburg drie instellingen heeft? Columbus is een theater over de mens en aarde. Cube is een museum over design, ontwerp en ontwikkeling. Continium is een centrum over industrie, wetenschap, techniek en samenleving.

Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden ťn werktijden; net wat voor jou uitkomt. Samen met je collega?s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden. Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.

Jouw collega over werken als horeca managerJouw functie als horeca manager

Maak van je locatie jouw toko! Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid. En hier komt veel bij kijken. Zo heb je operationele, financiŽle, commerciŽle ťn personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende skills en ondernemersmentaliteit zowel mee te draaien in de operatie als dat je jouw team aanstuurt. Jij bent in staat het gastheerschap over te dragen naar jouw team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de dagelijkse operatie goed draait en zich iedere dag verder ontwikkelt, met jou aan het stuur natuurlijk.

Het allerleukste aan deze baan vind jij dat de functie super breed is. Zo zorg je namelijk ook voor de juiste inkoop, roostering, administratie en sollicitaties. Ze zeggen weleens dat de schaap met vijf poten niet bestaat, maar in dit geval ben jij dat toch echt wel. Jij weet van ontvangst tot vertrek het gastheerschap naar een tien te tillen!

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar leidinggevende ervaring in de horeca.
 • Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
 • Je bent een ondernemer in hart en nieren, jouw eigen zaak past helemaal bij jouw ambitie.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
32 - 38
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV