Santé Partners

Verpleegkundige Nachtzorg | Regio Nieuwegein

Details van de functie

Logo Als verpleegkundige nachtzorg bij Sante Partners weet jij niet hoe jouw nacht gaat verlopen. Houd je van een uitdaging en gaat je adrenaline stromen als je voor onverwachte situaties komt te staan? Ben jij een nachtmens en loop jij warm voor een uitermate afwisselende en uitdagende baan?
Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verpleegkundige Nachtzorg | Regio Nieuwegein
16-24 uur per week

Jij als Verpleegkundige Nachtzorg...
ziet de uitdaging in het verrichten van verpleegkundige en verzorgende werkzaamheden tijdens de nachtroutes (23:00-7:00 uur ). Je staat stand by voor onverwachtse situaties bij mensen in de nacht. Dit kunnen cliënten zijn van alle aangesloten partners of van de huisartsenpost. De zorgvraag kan gevarieerd zijn waarbij adequate kennis, flexibiliteit en verantwoordelijkheid van groot belang zijn. Jij vindt het geen probleem om onderweg te zijn, aangezien jouw cliënten verspreid wonen over een groot werkgebied van Santé Partners. Je bent secuur in het overdragen van informatie, zodat jouw collega’s overdag optimaal geïnformeerd weer bij de cliënt de zorg kunnen voortzetten. Jouw drijfveer is de zelfredzaamheid van je cliënten. Daar doe je het voor. Door jouw professionele hulp en aandacht kunnen zij langer thuis blijven wonen. Zo simpel is het.“Ik ga met een glimlach naar mijn werk omdat elke nacht weer nieuwe uitdagingen met zich mee brengt. Het is elke nacht weer anders. Wie over een gezonde dosis lef beschikt en geen uitdaging uit de weg gaat vindt in dit werk zijn droombaan”, aldus Monique Keijzer, Verpleegkundige.

Over jouw team
Je komt te werken in een open en hartelijk team, bestaande uit vier bevlogen vrouwen. De sfeer in team is open en hartelijk. Je werkt zelfstandig in het ambulante nachtteam. Wanneer je niet wordt opgeroepen verblijf je in het Hospice in Nieuwegein. Daar breng jij samen met een collega uit het nachtteam van het Hospice, je nacht door. Om het nog aantrekkelijker voor jou te maken, is het in deze functie ook mogelijk om in zowel het ambulante nachtteam als in het 1 op 1 nachtteam te werken. Wij vertellen jou hier graag over!

Wat wij jou bieden
Uiteraard verdien je een salaris passend bij jouw functie als Verpleegkundige. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, krijg je minimaal €2.419,91 en maximaal €3.264,29 bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek. Gezien de nachtelijke uren heb je ook recht op een flinke onregelmatigheidstoeslag variërend tussen de 22 – 60%. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering (8,33 %). Aanvullend volgt er een CAO verhoging van 3% per juli 2021. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. Je ontvangt een mobiele telefoon en laptop. De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma verpleegkunde en beschikt daarbij over een geldige BIG registratie. Je bent bekwaam op werkgebied.
  • Je werkt met cliënten, dus je bent iemand met veel inlevingsvermogen. Mensen voelen zich prettig en veilig bij jou. Daarom ben je ook iemand die erg communicatief-en sociaalvaardig is.
  • Omdat je snel en adequaat moet kunnen handelen, ben je alert, assertief en besluitvaardig. Je beschikt over improvisatievermogen om in onverwachte situaties goed te kunnen schakelen. Dit vraagt om flexibiliteit, doortastendheid en een goede dosis stressbestendigheid.
  • Je bent een verpleegkundige die graag de regie heeft over zijn of haar eigen werkzaamheden en weet hiervan een goede overdracht naar de wijkteams te maken. Je hebt affiniteit met solistisch werk en bent een nachtmens.
  • Je beschikt over een gezonde dosis lef.

Informatie en solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via de 'direct solliciteren button'. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mailen mag ook. Stuur in dat geval een mail naar [stuur een e-mail]. Heb jij inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Monique Keijzer [klik hier voor het telefoonnummer] .Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners