Vermaat Servicekantoor BV

Afwasser / keukenhulp - Hemel & Aarde

Details van de functie

Logo Hey spoeler en keukenhulp! Houd jij je hoofd boven water? Kom bij ons werken en zorg voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken en help ons keukenteam. Van schoon servies tot een schone werkplek en van het snijden van uien tot de mise en place. Jij regelt het. Bij ons kun je flexibel werken op een 0-uren contract!

Hemel & Aarde is te vinden in het Polman?s Huis, onder hetzelfde dak als Hotel The Nox, op slechts een steenworp afstand van het St. Janskerkhof in hartje Utrecht. Onder de vleugels van een bekende Utrechtse chef de cuisine is vorig jaar dit onderscheidende restaurantconcept aan de stad toegevoegd.

Een nieuw restaurant betekent een nieuw team met frisse energie. Met een team van in totaal ongeveer 15 a 20 medewerkers werken jullie hard om de avond van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. Momenteel nog met een 4-gangen maaltijdbox, maar hopelijk straks in het restaurant.

Wist je dat in deze horecagelegenheid verandering centraal staat? Geen dag is hetzelfde en dat verhaal wordt op unieke wijze aan de gast verteld. Niet alleen met een menu van hoog niveau, ook door oprechte gastvrijheid, een imposant interieur en verrassende elementen tot in de kleinste details.

Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden ťn werktijden; net wat voor jou uitkomt. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden. Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.

Jouw collega over werken in de vrijetijdssectorJouw werkdag

?Goedemiddag!? Je komt binnen bij jouw spoelkeuken. Na even bijkletsen met collega?s trek je jouw bedrijfskleding aan; jij bent klaar om te knallen! Je zorgt voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken door het servies goed af te spelen, de afwasmachine te vullen, de schone vaat weer op de juiste plek op te bergen en de spoelkeuken schoon te houden. Jij zorgt dat er nooit meterslange files van vaat zijn.

Naast de spoelkeuken is ook de keuken jouw domein. Je helpt de keuken collega's graag met de mise en place. Je snijdt bijvoorbeeld de uien, knoflook en paprika's. Collega?s hebben jou er maar al te graag bij, want jij houdt altijd je hoofd boven water en bent niet vies van hard werken.

Jouw ingrediŽnten

 • De (spoel)keuken draaiende houden; werken als afwasser / keukenhulp past bij jou.
 • Dat werken in de (spoel)keuken fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je straalt enthousiasme uit. Jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
 • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt. Ben jij Safe to Serve?

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
0 - 38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV