Santé Partners

Teammanager ICT | Tiel

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Gelderland
Tiel
14 april 2021

Details van de functie

Logo 36 uur per week

Jij als teammanager ICT …
gaat geen uitdaging uit de weg! Je bent verantwoordelijk voor het toezichthouden op en het aansturen van de medewerkers die werkzaam zijn binnen de afdeling ICT, met focus op het verhogen van de klanttevredenheid. Je bent een coachende en adequate teammanager die medewerkers in hun kracht zet en veranderingen op doeltreffende wijze doorvoert. In deze uitdagende functie ben je de linking pin naar de manager ICT en Facilitair. Je bent een goede gesprekspartner en hebt een duidelijke visie. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het professionaliseren van de dienstverlening van de gebruikersorganisatie. Je hebt daarin veel afstemming en SLA afspraken met externe leveranciers. Je stuurt daarnaast op kwaliteit en resultaat van het aantal meldingen en incidenten van de gebruikersorganisatie. Maar daar blijft het niet bij. Als teammanager ICT ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren en implementeren van een optimaal servicemanagement en het verder automatiseren en innoveren van de kritieke bedrijfssystemen en applicaties binnen de organisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor:
 • De dagelijkse aansturing van de Servicedesk ICT specialisten en applicatiebeheerders.
 • Het bevorderen van optimale samenwerking tussen de 1e en 2e lijn medewerkers en externe leveranciers.
 • Het monitoren en rapporteren over prestaties. Het uitvoeren van escalatiemanagement;
 • Het vertalen van businesswensen naar nieuwe oplossingen.
 • Herkennen van trends op incident niveau en het ondernemen van acties hiervoor.
 • End-to-end verantwoordelijkheid voor eindgebruikers. Jij bent het eerste aanspreekpunt.
 • Je ontwikkelt en produceert periodieke service management rapportages over de kwaliteit van de dienstverlening.
 • Het opstellen, bewaken en realiseren van het teambudget, rapportages en het jaarplan.
 • De analyse van de werkprocessen. Je doet proactief verbetervoorstellen waar nodig.
 • Het informatiebeleid omtrent o.a. het informatiemodel, de ICT-architectuur en de visie op ICT. Jij zorgt voor de communicatie met (interne) stakeholders over het beleid, zorgt dat het beleid actueel blijft en coördineert de uitvoering van het beleid.
 • Het bewaken van de voortgang, samenhang en het overzicht over alle IT-projecten.
 • De ontwikkeling en beoordeling van medewerkers in jouw team inclusief het aannamebeleid.

Jouw nieuwe werkplek
Het hoofdkantoor in Tiel wordt jouw nieuwe uitvalsbasis. Je komt terecht in een team bestaande uit een twaalftal gemotiveerde collega’s die plezier, vernieuwing en een gezonde dosis humor hoog in het vaandel hebben staan. Het team bestaat uit de servicedesk, technisch beheer en applicatiebeheer en is volop in ontwikkeling.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, minimaal € 3.196,14 en maximaal €4.774,40 bruto per maand (FWG 60) op basis van 36 uur. Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering van 8,33 %. Aanvullend volgt er een CAO verhoging van 3% per juli 2021. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, daar vind je een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Daarnaast heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Jij bent een gedreven en klantgerichte teammanager die denkt in oplossingen. Een bevlogen en energiek persoon met een servicegerichte instelling. Je geeft leiding op basis van vertrouwen en geeft ruimte aan mensen, waarbij je de vastgestelde doelstellingen en koers niet uit het oog verliest. Jij weet daar de juiste balans in te vinden waardoor de continuďteit van de dienstverlening geborgd is. Met elkaar versterken we Sante Partners, daarom ben jij een professional die graag samenwerkt en inspireert. We zijn in beweging, wat prima past bij jouw flexibiliteit. Verder ben je gewend projectmatig en agile te werken en vindt het leuk anderen hierin mee te nemen.
 • Wij zoeken een gezellige collega met gevoel voor humor, niet bang van een beetje tegenwind
 • Je beschikt over uitgebreide technische kennis en vaardigheden met betrekking tot het aansturen en coachen van medewerkers.
 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO opleiding in het vakgebied
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent ITIL gecertificeerd
 • Je beschikt over gedegen basiskennis op het gebied van Microsoft backoffice producten, M365, Azure
 • Je beschikt over ruime ervaring met servicemanagement tools zoals Topdesk

Daarnaast beschik je over deze competenties:
 • Je bent deskundig gesprekspartner voor collega’s en opdrachtgevers, ziet verbanden en brengt onderwerpen en inhoud bij elkaar
 • Je hebt een duidelijke visie op ontwikkelingen op het gebied van ICT dienstverlening
 • Je bent sociaalvaardig, je kan overtuigend schriftelijk en mondeling communiceren en je maakt makkelijk contact

Informatie en solliciteren
Ben jij de ambitieuze teamspeler wie wij zoeken? Ga de uitdaging aan! Solliciteer via de ‘direct solliciteren button’. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht of mail naar [stuur een e-mail] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners