Consolid

Fulltime chauffeur CE Nettorama, Tilburg

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
consolid_breda_TL

Whats app nummer [klik hier voor het telefoonnummer]

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, dat betekend op maandag tot en met vrijdag en 1 keer in de 2 a 3 weken op zaterdag. Maar mocht je liever parttime willen werken omdat dat beter bij jouw situatie past dan is dat ook zeker mogelijk!

Vanuit je standplaats in Tilburg ga je op pad naar diverse filialen van de supermarktketen Nettorama. Alle adressen zijn gelegen in Nederland, je zal dan ook in deze functie nooit de grens over gaan. Jouw starttijd is geheel afhankelijk van de rit die je gaat rijden, maar over het algemeen zal je vroeg in de ochtend starten. Naast het laden en lossen van de wagen is het belangrijk dat jij de ritlijsten goed invult. Dit is een nauwkeurige klus wat zeker niet over het hoofd mag worden gezien.

Je wordt natuurlijk niet in het diepe gegooid. Voordat je aan de slag gaat zal je eerst een introductie volgen op locatie van 2 dagen. Dit zodat je meer te weten krijgt over het bedrijf, de achtergrond en bepaalde taken die bij jouw functie behoren naast het rijden, laden en lossen. Na de introductiedagen wordt je vervolgens door een mentorchauffeur ingewerkt die jou waar nodig nog wat tips en tricks kan geven om het werk gemakkelijker te maken voor jezelf.

Ga jij aan de slag in deze functie? Solliciteer dan gelijk voordat iemand anders je voor is! Je mag ons ook een bericht sturen via Whatsapp op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Functie-eisen
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je in elk geval nodig:

- Een geldig CE Rijbewijs incl. code 95

- Een geldig digitale bestuurderskaart

- Een vervoersmiddel om naar standplaats te komen

Iets voor jou? Solliciteer direct op deze vacature van Vrachtwagenchauffeur CE in Tilburg! Heb je nog vragen over de selectieprocedure, salaris of wil je graag andere informatie? Neem dan contact op met Ilse Sweep van Consolid Transport & Logistiek via; [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze baan horen de volgende arbeidsvoorwaarden:

- Bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) van EUR2662,40

- Toeslagen conform cao TLN

- 8,33% Vakantiegeld

- 25 Vakantiedagen

- Contract met urengarantie

- Gratis nascholing code 95

- Goede pensioenregeling

- Persoonlijke aandacht

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid