Santé Partners

Medewerker Welzijn Dagactiviteitencentra - Bommelerwaard

Details van de functie

Logo 24 uur per week

Jij als medewerker welzijn…
Jouw nieuwe werkplek
De sfeer bij de dagactiviteitencentra is open en collegiaal.
We hebben oog voor persoonlijke kwaliteiten en stimuleren je om ermee aan de slag te gaan. Ook willen we graag van elkaar leren.

Wat wij jou bieden
Als medewerker welzijn verdien je afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal €1.902,93 en maximaal €2.971,05 bruto per maand (FWG 35 of FWG 40, afhankelijk van opleiding) bij een 36-urige werkweek. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag. We bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), pensioenopbouw en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen en scholing. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!
Heb je hart voor ouderenzorg ben je op zoek naar een baan waarin eigen initiatief, zelfstandigheid en een creatieve geest de standaard is? Dan is deze vacature zeker geschikt voor jou! Neem voor meer informatie gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] , of stuur een mail naar [stuur een e-mail]. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Dineke van Arkel [klik hier voor het telefoonnummer] .Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners