Consolid

C/CE Chauffeur, Apeldoorn

Details van de functie

Logo Met een bakwagen of trekker oplegger vervoer je verswaren, brood en kruidenierswaren door heel Nederland. Je start in Apeldoorn en rijdt naar de verschillende filialen. De goederen staan op rolcontainers en je neemt emballage mee retour. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Roulerend werk je (tegen een mooie toeslag!) ook in het weekend. Je voelt je verantwoordelijk voor de goederen die geleverd moeten worden en je kunt goed tegen tijdsdruk. Ben je in het bezit van het C rijbewijs maar wil je uiteindelijk aan de slag op de trekker oplegger? Het is mogelijk om naast het werken op de bakwagen via ons je E achter C te behalen. Indien je langere tijd in het bezit bent van een CE rijbewijs bestaat ook de mogelijkheid om via ons een LZV certificaat te behalen om de LZV ritten te gaan rijden. Wij denken graag met je mee!

Functie-eisen
Een geldig C/CE-rijbewijs;
Code 95 (mocht je deze nog niet hebben dan kan je via ons de nascholing doen);
Een geldige digitale chauffeurspas;
Doordeweeks en op zaterdag beschikbaar;
Woonachtig in een straal van max. 30 km rondom Apeldoorn;
Ervaring met winkeldistributie is een pré.

Zie jij jezelf wel werken als C/CE chauffeur in Apeldoorn? Solliciteer dan op deze vacature! Heb je nog vragen over de selectieprocedure, het salaris of wil je graag andere informatie? Neem dan contact op met Consolid Apeldoorn afdeling Transport & Logistiek via: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
Een afwisselende baan voor langere tijd;
Een goed salaris volgens de VGL cao;
Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname aan een collectieve verzekering, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8,33% vakantiegeld;
Nascholing van Code 95;
Uitzicht op een vast dienstverband;
Goede begeleiding en persoonlijke aandacht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid