Consolid

C chauffeur/magazijnmedewerker, Hengelo

Details van de functie

Logo Je zal zo veel mogelijk ingezet worden als chauffeur op een route. Op de dagen dat je geen chauffeur bent werk je mee in het magazijn. Oftewel, een afwisselende functie!

Als chauffeur rijd je een route met gemiddeld 30 stops per dag en ben je het visitekaartje van het bedrijf. Met een mooie bakwagen zorg je voor een tijdige en secure levering van de technische goederen aan de klanten. De goederen staan op pallets, in kratten of los in de wagen. Voor het verplaatsen van de goederen kun je gebruiken maken van hulpmiddelen. In deze functie is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, handig bent met een PDA scanner en communicatief vaardig bent.

In het magazijn zijn je taken voornamelijk het laden, lossen en uitsorteren van goederen. Dit gaat om allerlei bouwmaterialen variŽrend van een zakje spijkers tot grote bouwmaterialen.

De opdrachtgever vindt het team en een fijne werksfeer erg belangrijk, omdat jullie het werk doen, jullie weten wat er speelt en jullie weten wat er belangrijk is.

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Werktijden: chauffeur 06:30 en 15:00 uur / magazijnmedewerker 04:00 - 12:00 uur

Zie jij jezelf wel werken als C chauffeur/magazijnmedewerker in Hengelo? Solliciteer dan op deze vacature! Heb je nog vragen over de selectieprocedure, het salaris of wil je graag andere informatie? Neem dan contact op met Consolid Apeldoorn afdeling Transport & Logistiek via: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
  • Een baan voor langere tijd
  • Een salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding
  • Extra toeslagen, opbouw van vakantiedagen/-geld en pensioenopbouw
  • Een fijne werksfeer met leuke collega's
  • Mogelijkheid tot het behalen van je E achter C en het volgen van nascholingscursussen voor je Code 95
  • Goede begeleiding en veel persoonlijke aandacht
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid