Consolid

Vrachtwagenchauffeur CE PostNL weekend, Zwolle

Details van de functie

Logo Het werk als chauffeur bij PostNL is een leuke, afwisselende baan. Jij bent het aanspreekpunt van en voor de klanten. Je voornaamste taak is zorgen dat de brieven en pakketten tijdig op de verschillende depots liggen, zodat de consument deze conform afspraak geleverd krijgt van de klant! In deze veelzijdige (licht fysieke) job rijd jij dagelijks van depot naar depot. Het werk bij PostNL is verdeeld in dag- en nachtdiensten en gaat 24/7 door, dus jij bent flexibel inzetbaar. Dit kan fulltime, parttime of zelfs als 2e baan in het weekend!

Wat vinden wij belangrijk:

Dat je blij wordt van het rijden met de nieuwste materialen en de uitdagingen die jij onderweg tegenkomt
Dat we voor elkaar en onze klanten klaarstaan, zeker in deze uitzonderlijke tijd. Is er een collega chauffeur ziek, dan gaan we samen kijken hoe we toch de vrachtwagen de weg op kunnen sturen
Dat je collegiaal bent, eerst in de chauffeurskamer (uiteraard op 1.5 meter afstand) een kopje koffie met elkaar drinken en een praatje maken
Dat je het nieuwe rijden vaardig bent
En dat je een goede balans hebt tussen werk en privé

Functie-eisen
Je beschikt over rijbewijs CE en een geldige Code 95
Je beschikt over een geldige digitale bestuurderskaart
Je kunt een VOG overleggen
Je bent fysiek fit en in staat om rolcontainers te verplaatsen
Je bent flexibel ingesteld en communicatief vaardig
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een ster aan het dock

Zie jij jezelf wel werken als Vrachtwagenchauffeur CE in Zwolle voor PostNL? Solliciteer dan op deze vacature! Heb je nog vragen over de selectieprocedure, salaris of wil je graag andere informatie? Neem dan contact op met Consolid Apeldoorn afdeling Transport & Logistiek via: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
Werken als vrachtwagenchauffeur bij PostNL is meer dan een baan, het is een manier van leven. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wanneer je start bij PostNL en het bevalt goed van beide kanten, heb je uitzicht op een vast contract.

Daarnaast krijg je van ons:

Een goed salaris van maximaal ?15,67 bruto per uur (afhankelijk van ervaring), exclusief toeslagen;
Reiskostenvergoeding conform cao PostNL;
Parttime en fulltime mogelijkheden in dag- en nachtdiensten (planning wordt verzorgd door Consolid). Uiteraard hoor je ruim van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.
Je krijgt een toeslag van 20-40% op je uurloon als je zaterdag, ?s avonds of ?s nachts werkt en een toeslag tot 100% als je werkt op zon- en feestdagen.
Je wachttijd wordt doorbetaald.
Je krijgt kleding van PostNL en je rijdt in een moderne en goed onderhouden vrachtwagen die is voorzien van de laatste veiligheids- en IT voorzieningen.
25 verlofdagen (o.b.v. fulltime), 8,33% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
Opleidingsmogelijkheden en veel persoonlijke aandacht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid